37 års aldersforskjell: Venter barn

Cheryl McGregor (63) og Quran McCain (26): 37 års aldersforskjell: Venter barn TikTok-paret delte gladmeldingen i sosiale medier: «Nå skjer det endelig. Vi stifter familie». BLIR FORELDRE: Ekteparet, som har vakt oppmerksomhet med en aldersforskjell på 37 år, venter sitt første barn sammen gjennom surrogati. Foto: SWNS Vis mer Birgitte Thorshaug Kristiansen Ingrid Treborg Publisert


37 års aldersforskjell: Venter barn
Cheryl McGregor (63) og Quran McCain (26):

37 års aldersforskjell: Venter barn

TikTok-paret delte gladmeldingen i sosiale medier: «Nå skjer det endelig. Vi stifter familie».

BLIR FORELDRE: Ekteparet, som har vakt oppmerksomhet med en aldersforskjell på 37 år, venter sitt første barn sammen gjennom surrogati. Foto: SWNS
Vis mer


Publisert


Paret Cheryl McGregor (63) og Quran McCain (26) fra Georgia i USA er kjent for å skape overskrifter. Mye på grunn av at det er hele 37 år mellom dem.

Nå gjør de det igjen.

Torsdag i forrige uke delte de nyheten om at de venter barn sammen gjennom surrogati med sine totalt 7,7 millioner følgere på TikTok. Det melder blant andre The Independent.

– Klarer ikke vente

«Nå skjer det endelig. Vi stifter familie», skrev de.

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound – Queen cheryl 👸

Ekteparet forteller at surrogaten deres er gravid, og at de allerede har fulgt henne til legen og hørt babyens hjerteslag.

I en oppfølgingsvideo forklarer de at barnet ble laget ved hjelp av surrogatens egg og sperm fra McCain.

– Vi klarer ikke vente – vi er kjempespente, sier McGregor.

Andre forsøk

Dette vil bli McCains førstefødte, og McGregors åttende barn.

Paret har lenge vært åpne om at de ønsker barn sammen, og dette blir deres andre surrogati-forsøk. De prøvde også for to år siden, men hevdet i mai i fjor at kvinnen de hadde gjort avtale med hadde trukket seg.

– Vi er helt blakke, sa Quran McCain den gang.

– Vi betalte for maten hennes, for reisen hennes, og ga henne til og med penger slik at hun og familien kunne kose seg i jula, la han til.

Forelsket seg

McGregor og McCain møttes for første gang i 2012, da sistnevnte var bare 15 år gammel.

Cheryl McGregor var den gang 52 år gammel, og hadde sju barn og 17 barnebarn.

Stacey Dooley flytter inn en helg hos ekteparet Cheryl McGregor (62) og Quran McCain (25). Video: Nora Skavhaug, «Stacey Dooley overnatter»/NRK
Vis mer

McCain jobbet i en hurtigmatrestaurant som ble drevet av Cheryls sønn, Chris.

I 2020 møttes de igjen ved en tilfeldighet, og det var da de to fikk følelser for hverandre. Paret giftet seg i september 2021.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *