Avlyser eksamen

Dødsulykke: Avlyser eksamen Lørdag kveld omkom en 15-åring etter en gokartulykke i en motorsportkonkurranse i Andebu i Vestfold. DØDSULYKKE: En 15-åring døde i en gokartulykke i Vestfold lørdag. Foto: Geir Eriksen / NTB Vis mer Kristine Bechmann Holter Publisert mandag 03. juni 2024 - 15:06 Den omkomne er fra tettstedet Biri i Gjøvik kommune. I


Avlyser eksamen
Dødsulykke:

Avlyser eksamen

Lørdag kveld omkom en 15-åring etter en gokartulykke i en motorsportkonkurranse i Andebu i Vestfold.

DØDSULYKKE: En 15-åring døde i en gokartulykke i Vestfold lørdag. Foto: Geir Eriksen / NTB
Vis mer


Publisert


Den omkomne er fra tettstedet Biri i Gjøvik kommune.

I en pressemelding opplyser Gjøvik kommune om at psykososialt kriseteam i Gjøvik kommune følger opp pårørende og ber om at familien nå får ro.

– Skolen ble åpnet søndag klokka slik at alle som ønsket det kunne samles der. Mandag morgen var det samling for alle elevene. Etter samlingen gikk elevene til sine klasser og ble fulgt opp av trygge voksne. Psykososialt kriseteam er tett på og veileder skolen, skriver Gjøvik kommune.

Det vil bli arrangert minnestund på skolen torsdag. Denne minnestunden er ikke åpen for pressen.

Muntlig eksamen skulle startet for tiende trinn tirsdag. Elevene har fått informasjon om at muntlig eksamen avlyses for Biri ungdomsskole.

– Nå er det viktig at elevene får ro til å snakke sammen om det som har skjedd og være der for hverandre, skrives det i pressemeldingen.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *