Bare én annen øker mer

Bare én annen øker mer Ferske lesertall viser at stadig flere bruker E24. – Men vi hviler ikke på laurbærene, lover ansvarlig redaktør Lars Håkon Grønning. FEIRING: Bildet er tatt ved en tidligere anledning, men det er fortsatt god stemning i E24. Fra venstre: journalist Nora Rydne, redaktør Lars Håkon Grønning, samfunnsredaktør Torbjørn Røe Isaksen


Bare én annen øker mer

Bare én annen øker mer

Ferske lesertall viser at stadig flere bruker E24. – Men vi hviler ikke på laurbærene, lover ansvarlig redaktør Lars Håkon Grønning.

Publisert: Publisert:

Ferske tall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) bekrefter en positiv utvikling E24 har sett lenge.

Sammenlignet med første kvartal i 2023, når E24 nesten 18.000 flere daglige lesere. Totalt bruker nesten 550.000 E24 daglig i snitt.

Bare én avis har en større økning: VG.

Ansvarlig redaktør Lars Håkon Grønning mener utviklingen skyldes flere ting.

– Vi ser at økonomi- og næringslivsstoff ikke lenger er nisjestoff for spesielt interesserte. Med høy rente, dyrtid og store geopolitiske spenninger som i høyeste grad berører økonomien, er dette et stoffområde man må forholde seg til, mener han.

– Litt enkelt sagt vil vi gi leserne både de tunge og lette sakene, fra Nicolai Tangens middagsinvitasjon til Elon Musk til det internasjonale graveprosjektet om Dubais lyssky eiendomsmarked for å nevne to eksempler fra de siste ukene.

Grønning peker også på at E24 er i stadig utvikling som produkt.

– Vi har satset tungt på dagsordensettende gravejournalistikk, noe som har ført til både aksjesakene og avsløringene om Norsk Industri og Stein Lier Hansen.

Arbeidet med aksjesakene har gitt E24s journalister flere priser, deriblant den store journalistprisen.

Samtidig understreker Grønning at det også skjer mye på kjerneområdet.

– Vi skal være best på børs og marked. En av nyvinningene vi har laget er for eksempel Investorlistene hvor man hver dag kan følge de største transaksjonene på Oslo Børs.

Grønning fremhever også satsingen på lyd og meningsstoff.

– Gjennom E24-podden har vi bygget en fast lytterskare over flere år, mens podkasten Stopp verden bidrar til å bredde profilen vår. En nyvinning de siste månedene er at vi henter inn kjente, internasjonale stemmer i spaltene våre, som nobelprisvinner Joseph Stiglitz og den kjente økonomen Kenneth Rogoff.

– Vi skal fortsette å utvikle oss og slåss for hver eneste leser, sier Lars Håkon Grønning.

Investorlistene: E24 Børs


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *