Barnehage-arving har kjøpt hus for over 33 mill.

Barnehage-arving har kjøpt hus for over 33 mill. To eneboliger sto klare på Oslos vestkant i desember. Nå har mangemillionær Gaute Sævareid Aase sikret seg en av dem for over 30 millioner kroner. Barnehage-arving Gaute Sævareid Aase valgte Smestad fremfor Sveits, og bladde opp 33 millioner kroner for denne eneboligen på Oslos vestkant. Foto: Erik


Barnehage-arving har kjøpt hus for over 33 mill.

Barnehage-arving har kjøpt hus for over 33 mill.

To eneboliger sto klare på Oslos vestkant i desember. Nå har mangemillionær Gaute Sævareid Aase sikret seg en av dem for over 30 millioner kroner.

Publisert: Publisert:

Mangemillionær Gaute Sævareid Aase (37) har kjøpt nytt hus i Bernhard Herres vei på Smestad i Oslo for 33,7 millioner kroner.

Boligen er en av to større eneboliger som er bygget på den 1,5 mål store tomten i det rolige villastrøket. Boligene sto ferdige i desember i fjor.

Boligkjøpet ble tinglyst tirsdag 14. mai. Det har ikke lyktes E24 å komme i kontakt med Aase direkte.

Les også

Tidligere EQT-topp solgte villa i Oslo med millionrabatt

Formue på over 900 mill.

Gaute Sævareid Aase er et av de tre barna til Sigurd Steen Aase og Eli Sævareid, som står bak barnehagekjeden Trygge Barnehager. Selskapet står bak de private barnehagene FUS.

I skattelistene for 2022 står han oppført med en ligningsformue på 963,5 millioner kroner.

Etter huskjøpet blir barnehagearvingen blant annet en av de nærmeste naboene til Klatremus Famliebarnehages avdeling «Bamsebo».

Les på E24+

Boligmarkedet: Her stiger prisene mest

Barnehageeier

De tre søsknene, Gaute (37), Eystein (39) og Urd Ragnhild (30) Sævareid Aase, eier hver for seg 30 prosent av aksjene i barnehagekonsernet.

Urd Ragnhild Sævareid Aase kjøpte i fjor en av de 20 dyreste tinglyste boligene i Norge, da hun bladde opp 46 millioner kroner for en 200 kvadratmeter stor leilighet i Nordraaks gate på Frogner.

Urd Ragnhild Sævareid Aase betalte 46 millioner kroner for en leilighet i denne gården på Frogner.

30-åringen hadde i 2022 en ligningsformue på over 970 millioner kroner.

I januar 2023 ble det kjent at søskenflokkens eldstemann, Eystein Sævareid Aase (39), tok med seg formuen på over 300 millioner kroner og flyttet til samme resort som Kjell Inge Røkke i Lugano i Sveits.

I siste utgave av Kapitals liste over Norges 400 rikeste anslås Eli Sævareids formue til 1,50 milliarder kroner, mens Sigurd Steen Aases formues anslås til 1,35 milliarder kroner.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *