BilFlax: Nå kan du vinne denne bilen

Line Troller Publisert: 13. mai 2024 Fortsatt på leting etter drømmebilen? Sjansene er store for at årets BilFlax-bil ligger høyt oppe på ønskelisten til mange.  La oss få presentere BMW iX xDrive50: Elbilen som passer like godt til bykjøring som ute på langtur. Kjenner du nybil-lukta? Årets BilFlax-bil er en elektrisk firehjulstrekker med rekkevidde på


BilFlax: Nå kan du vinne denne bilen
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:13. mai 2024

Fortsatt på leting etter drømmebilen? Sjansene er store for at årets BilFlax-bil ligger høyt oppe på ønskelisten til mange. 

La oss få presentere BMW iX xDrive50: Elbilen som passer like godt til bykjøring som ute på langtur.

Kjenner du nybil-lukta?

Årets BilFlax-bil er en elektrisk firehjulstrekker med rekkevidde på opptil 633 km. Den tar deg fra 0-100 kilometer i timen på under 5 sekunder og er drevet av over 500 hester under panseret – og skulle man ha flaksen med seg og skrape frem tre like BMW-symboler på BilFlax, kan man le hele veien til bilforhandleren over denne imponerende utstyrslista: 

 • 21″ sommer- og vinterhjul

 • Panorama glasstak (Sky Lounge)

 • Mørke solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Pro – bilen akselerer og bremser på egenhånd

 • BMW laserlys – kameraet på det innvendige speilet oppfatter lyset fra motgående kjøretøyer på opptil 700 meters avstand

 • BMW Live Cockpit Pro

 • Varmekomfortpakke foran og bak

 • Firesoners klimaanlegg

 • Parking Assistant Pro – parkeringsassistenten overtar inn- og utkjøring fra parkeringsplass

 • Tilhengerfeste

 • Harman Kardon Surround System – gir fet lyd

 • Automatisk Soft Close på bildørene

 • Comfort Access – åpne og starte bilen uten bilnøkkel

 • Interiørdetaljer med glasselementer

I tillegg til sportspakke, exclusive-pakke, innovation-pakke og comfort-pakke.

For å nevne noe …

Dette er BilFlax

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske lodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 13. mai har ingen vunnet toppremien, slik at alle bilene gjenstår

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. Per dags dato har tre heldige personer skrapet frem hver sin BMW på digitale BilFlax.

– Har jeg vunnet en bil nå?

En av dem var Elisabeth Martinsen bosatt på Brandbu i Innlandet. Hun kjøper sjeldent Flax til seg selv, men gjorde et unntak med BilFlax – og på ett av loddene hun handlet på mobilen endte hun med å skrape frem en splitter ny BMW iX xDrive50.

– Da de tre BMW-symbolene dukket opp ble jeg litt satt ut. «Har jeg vunnet en bil nå?» var det første jeg tenkte, lo Martinsen da vi snakket med henne dagen etter at hun vant.

BLIDE DAMER: Elisabeth Martinsen (t.v) var ute på tur sammen en god god venninne da Norsk Tipping ringte for å gratulere henne med ny bil.Foto: privat

Allerede før hun kjøpte BilFlax-loddene hadde Martinsen vært inne på tanken om å bytte ut sin nåværende diesel-bil med en ny elbil. At hun skulle ende opp med en BMW iX hadde hun derimot ikke sett for seg.

– Bilen ser veldig fin ut, men det er nok ikke en bil jeg kunne kjøpt meg selv, sa hun og la til at hun var både spent og gira på å få sin nye BMW.

Mens hun snakket med Norsk Tipping var hun på tur sammen med en venninne, men på veien dit tok de en liten visitt.

– Vi kjørte innom Bilia for å se på en bil av samme modell som den jeg har vunnet, og da ble jeg bare enda mer gira, avsluttet den blide brandbuingen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

I salg nå

BilFlax er nå i salg hos over 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider og app – da med noe mindre skrapestøv.

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:216 700.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd – fysisk og digitalt – med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *