Bør jeg holde tett om at jeg er sagt opp?

Spør om jobben Bør jeg holde tett om at jeg er sagt opp? Er det lurt å ligge lavt med at jeg mistet den forrige jobben, når jeg skal søke nye stillinger? Kathrine Evenmo Ervik Hodejeger og partner i Skill Rekruttering med nesten 20 års erfaring innenfor rekruttering. Publisert: Publisert: For mindre enn 20 minutter


Bør jeg holde tett om at jeg er sagt opp?

Bør jeg holde tett om at jeg er sagt opp?

Er det lurt å ligge lavt med at jeg mistet den forrige jobben, når jeg skal søke nye stillinger?

  • Kathrine Evenmo Ervik
    Kathrine Evenmo Ervik

    Hodejeger og partner i Skill Rekruttering med nesten 20 års erfaring innenfor rekruttering.
Publisert: Publisert:

Spør om jobben

Psykolog Silje Endresen Reme og hodejeger Kathrine Evenmo Ervik svarer på spørsmål fra E24s lesere om karriere, arbeidsliv og balansen mellom jobben og livet. Teksten gir uttrykk for skribentens holdning. Send inn ditt spørsmål til karriereogledelse@e24.no.

Hei,

jeg har akkurat fått beskjed om at jeg mister jobben. Selskapet jeg jobber i må kutte kostnader og nedbemanne rundt femten personer. Så jeg må finne meg noe nytt, og helst litt fort.

Anbefaler du å tone ned at jeg akkurat har mistet jobben (for eksempel på LinkedIn og i samtaler med mulige nye arbeidsgivere) eller bør jeg bare si det rett ut?

Les hele saken med abonnement

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *