Bryllupstabbe: – Det må du aldri gjøre

Australia: Bryllupstabbe: - Det må du aldri gjøre Gifteklare Jessica skulle bare gjøre noen siste justeringer før den store dagen, så gikk det fryktelig galt. REAKSJON: En ganske vanlig skjønnhetsbehandling fikk store konsekvenser for den vordende bruden. Foto: TikTok Vis mer Birgitte Thorshaug Kristiansen Publisert søndag 09. juni 2024 - 13:45 Sist oppdatert søndag 09.


Bryllupstabbe: – Det må du aldri gjøre
Australia:

Bryllupstabbe: – Det må du aldri gjøre

Gifteklare Jessica skulle bare gjøre noen siste justeringer før den store dagen, så gikk det fryktelig galt.

REAKSJON: En ganske vanlig skjønnhetsbehandling fikk store konsekvenser for den vordende bruden. Foto: TikTok
REAKSJON: En ganske vanlig skjønnhetsbehandling fikk store konsekvenser for den vordende bruden. Foto: TikTok
Vis mer


Publisert


Sist oppdatert


Australske Jessica Mandry, som kringkaster sine to små barn under brukernavnet @the.kind.duo på TikTok, opplevde nylig enhver bruds mareritt.

Dagen før hun skulle gifte seg med kjæresten gjennom sju år, Brandon, våknet hun med et ildrødt og hovent øyeparti.

Tobarnsmora hadde allerede latt de 74 000 følgerne sine ta del i bryllupsforberedelsene, så denne tabben var intet unntak.

Kort fortalt

  • Australske Jessica opplevde en brudekrise da hun fikk en allergisk reaksjon etter å ha vokset øyenbrynene to dager før bryllupet.
  • Huden hennes hovnet opp og ble rød.
  • Hudlege Miray Al-Mustafa anbefaler å unngå slike behandlinger for tett på viktige begivenheter.

Hovnet opp

I det første klippet, som i skrivende stund har 1,8 millioner visninger, forteller hun at hun besøkte en skjønnhetssalong for brynsbehandling to dager før bryllupsdagen.

– Jeg vokset øyenbrynene mine i går, og huden min likte åpenbart ikke et eller annet de brukte, så nå har de hovnet opp og blitt røde, sier hun.

@the.kind.duo Allergic reaction the DAY BEFORE my wedding 🥲 This video is from 3 days ago, so i need to start playing catch-up 🤣 #allergies #allergicreaction #wedding #weddingplanning #motherhood #mumlife #vlog #mumvlog #momlife ♬ original sound – The Kind Duo

Det har fått flere til å reagere og komme med advarsler mot å gjennomføre noe sånt så tett opptil en så viktig dag. Selv om det åpenbart var for seint for Jessica.

– Du må aldri vokse noe så nære bryllupet, skriver en.

– Å nei! Du bør aldri vokse noe i ansiktet seinere enn sju dager før en begivenhet, skriver en annen.

Flere årsaker

Miray Al-Mustafa, hudlege ved Beths Medispa, sier seg enig.

– Det var selvfølgelig ikke lurt å gjøre dette to dager før bryllupet, jeg ville anbefalt minimum syv dager. Det er også lurt å ha prøvd en behandling et par ganger før man debuterer med den så kort tid før bryllupet.

Hudlegen påpeker samtidig at allergiske reaksjoner kan oppstå plutselig, selv om man har utført den samme behandlingen regelmessig over tid.

– Bare fordi man har utført en prosedyre flere ganger, gjør ikke den helt trygg med tanke på utvikling allergiske reaksjoner.

FRARÅDER: Miray Al-Mustafa, hudlege ved Beths Medispa, fraråder å gjennomføre behandlinger så tett opp til en bryllupsdato. Foto: Pressefoto

FRARÅDER: Miray Al-Mustafa, hudlege ved Beths Medispa, fraråder å gjennomføre behandlinger så tett opp til en bryllupsdato. Foto: Pressefoto
Vis mer

Ifølge Al-Mustafa kan det kan ha vært flere årsaker til at Jessicas hud reagerte som den gjorde. Bruden opplyser dessuten at hun utførte spraytan like etterpå.

– Hun kan ha en sensitiv hud i utgangspunktet, eller den kan ha blitt sensitiv etter for eksempel en mild kjemisk peeling hun har utført i forbindelse med bryllupet. Det kan ha vært voksen som ble brukt, eventuelt oljen eller kremen som ble smurt etterpå, og jeg tror heller ikke det gjorde det bedre at hun utførte spraytan like etterpå, sier Al-Mustafa.

Håpte på bedring

I klippet forteller Jessica at hun har opplevd liknende reaksjoner på andre ting tidligere. På tidspunktet videoen ble filmet var bruden derfor håpefull, og krysset fingrene for at det ville gå over før den store dagen.

– Jeg håper at jeg kan få det til å forsvinne, og at jeg våkner i morgen og det er borte.


EKSTREMT: Hevelsen rundt øynene bare tiltok, flere dager etter behandlingen. Foto: TikTok
Vis mer

Brudens bønner ble åpenbart ikke hørt. Noen dager seinere delte hun en video som viser hvordan hun så ut dagen etter vielsen.

– Vi er på vei til legen for å få sjekket dette. Vanligvis gjør jeg ikke det, for hevelsene påvirker ikke halsen min, men det er ganske alvorlig denne gangen, så vi skal få det undersøkt før vi får dratt på bryllupsreise, forklarer nygifte Jessica.

Til tross for hudreaksjonen, virker det som om bruden tar det hele med knusende ro og overraskende godt humør.

Solbrille-kamuflasje

Al-Mustafa sier hun i denne sammenhengen ville anbefalt Jessica en mild, parfymefri fuktighetskrem, kortisonsalve, antihistaminer og en kort tablettkur med kortison.

@the.kind.duo This is one of the craziest things that has ever happened to me, and i can’t believe it happened during my wedding 🥲 #allergicreaction #allergies #wedding #honeymoon #honeymoontrip #motherhood #mumlife #mumvlog #momsoftiktok ♬ original sound – The Kind Duo

Søndag delte Jessica en video fra andre dag av bryllupsreisen. Selv om hevelsen da hadde gått noe ned, brukte hun likevel ektemannens solbriller for å skjule det verste.

– Jeg ville forventet at hevelsen hadde gått mer ned enn det jeg så på hennes nyere videoer, så jeg usikker på om hun fikk den behandlingen eller bare en del av denne, sier Al-Mustafa.

Jessica har vært sparsom med å dele bilder fra selve dagen, men et kort klipp viser at hun trolig klarte å dekke det godt med sminke på bryllupsdagen.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *