Derbyhelg i Toppserien: Erkerivalene barker sammen

Kristian Moe / Toppserien Publisert: 10. mai 2024 Allerede fredag sparkes Toppserie-runden i gang med et smell. Vålerenga tar imot LSK Kvinner til det som er det største hatoppgjøret i Toppserien.  Resten av kampene spilles lørdag. Toppserien på Oddsen Slik ser runden ut: Vålerenga - LSK Kvinner, fredag 18:00 Rosenborg - Åsane, lørdag 14:00 Stabæk


Derbyhelg i Toppserien: Erkerivalene barker sammen
Forfatterbilde Norsk TippingKristianMoe / ToppserienPublisert:10. mai 2024

Allerede fredag sparkes Toppserie-runden i gang med et smell. Vålerenga tar imot LSK Kvinner til det som er det største hatoppgjøret i Toppserien. 

Resten av kampene spilles lørdag.

Toppserien på Oddsen

Slik ser runden ut:

Vålerenga – LSK Kvinner, fredag 18:00

Rosenborg – Åsane, lørdag 14:00

Stabæk – Røa, lørdag 14:00

Kolbotn – Lyn, lørdag 14:00

Arna-Bjørnar – Brann, lørdag 16:45

Hatoppgjøret

Man kan ikke få en bedre start på en Toppserie-runde enn det vi får servert denne helgen. 

Allerede fredag spilles åpningskampen av den sjuende serierunden og vi kunne ikke drømt om en bedre kamp.

Derbyhelgen i Toppserien åpner nemlig med det største hatoppgjøret i divisjonen: Vålerenga – LSK Kvinner. 

De to erkerivalene har kjempet durabelige fighter tidligere, og denne blir neppe et unntak.

Vålerenga topper tabellen i Toppserien med full pott etter seks kamper, og virker uslåelige for tiden. Den regjerende seriemesteren fremstår som et velsmurt maskineri som bare går og går og får jobben gjort. 

Dermed er det en utrolig tøff oppgave som venter for LSK Kvinner på Intility fredag klokken 18:00. Kanarifuglene har vært bunnsolide på hjemmebane, men har tapt alle sine kamper på fremmed gress. 

Med fire seiere og tap tap ligger laget fra Romerike på 3.-plass, seks poeng bak Vålerenga. Dersom den avstanden skal krympe, må bortebanespøkelset som har hjemsøkt LSK Kvinner denne sesongen forsvinne. 

Vålerenga – LSK på Oddsen

Bergensderby

Også i Bergen er det duket for derby denne helgen, men et derby av en litt annen karakter enn Vålerenga – LSK Kvinner. 

Der det er vanskelig å spå en vinner på Intility, er Brann kjempestore favoritter når de tar den korte turen til Arna for å møte tabelljumbo Arna-Bjørnar.

Den tidligere dobbeltmesteren har reist seg på mesterlig vis etter tapet i sesongåpningen, og står nå med fire strake seiere – sist etter å ha snudd kampen fra 0-1 til 2-1 mot Rosenborg på Brann stadion. 

For Arna-Bjørnars del har 2024-sesongen vært en tøff opplevelse så langt. Laget fra Arna står med bare ett fattig poeng på seks kamper. I tillegg har de bare scoret to mål og sluppet inn 16, som betyr at de ligger sist på tabellen. 

At de skal klare å plukke flere poeng denne runden virker usannsynlig, men kanskje kan de klare å gjenskape bragden fra et år tilbake, da de slo nettopp Brann 2-1 på Stemmemyren. 

De øvrige kampene i runden er som følger:

Rosenborg – Åsane

Stabæk – Røa

Kolbotn – Lyn

Rosenborg gikk på sesongens første tap forrige runde mot Brann, men er store favoritter til å komme tilbake på vinnersporet på hjemmebane mot Åsane, som bare står med to poeng så langt.

Kanskje blir det mer spennende på Nadderud hvor to høytflygende lag møtes. Stabæk var nådeløse mot stakkars Lyn og ga seg ikke før det sto hele 7-1 på resultattavlen. Det skal nok en del til å gjenskape mot Røa, som har imponert hele sesongen og ligger på 4.-plass. 

Så var det Lyn da. 1-7-tapet for Stabæk forrige runde kom nesten som lyn fra klar himmel. Nå må laget fra Kringsjå slå tilbake mot Kolbotn, som har funnet mer tilbake til seg selv og var nære ved å ta med seg poeng fra LSK-hallen sist helg. 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *