Disse er nominert til Årets mossing 2023


Moss Avis har valgt ut fem finalister som kan vinne prisen for Årets mossing 2023. Prisen går til en person som har utmerket seg positivt i byen det siste året. Her er de nominerte og begrunnelsene.

Hovedpunkter

  • Årets mossing er en pris som Moss Avis deler ut hvert år til en person som har gjort noe bra for byen eller innbyggerne.
  • Moss Avis har mottatt mange forslag fra leserne, og har valgt ut fem finalister som går videre til avstemning.
  • De nominerte er: Inger Lise Hansen, Lars Petter Pettersen, Maria Mena, Ole Martin Alfsen og Torunn Meyer.
  • Vinneren blir kåret av leserne gjennom en nettavstemning som varer til 15. september.

De nominerte

Her er de fem finalistene som kan bli Årets mossing 2023, med Moss Avis’ begrunnelser:

  • Inger Lise Hansen: Hun er leder for Kirkens Bymisjon i Moss, og har gjort en stor innsats for å hjelpe vanskeligstilte i byen. Hun har blant annet startet et lavterskeltilbud for rusavhengige, etablert et varmestue for hjemløse og arrangert julemiddag for ensomme.
  • Lars Petter Pettersen: Han er gründer og daglig leder for Moss Basketballklubb, som har vokst til å bli en av de største og beste klubbene i landet. Han har skapt et godt miljø for barn og unge, og bidratt til å sette Moss på kartet som en basketballby.
  • Maria Mena: Hun er en kjent artist og låtskriver, som har hatt stor suksess både nasjonalt og internasjonalt. Hun har gitt ut flere album og singler, og har vunnet flere priser, blant annet Spellemannprisen. Hun er også en stolt mossing, som ofte nevner byen i intervjuer og sosiale medier.
  • Ole Martin Alfsen: Han er en anerkjent kokk, matjournalist og forfatter, som har vært med på flere TV-programmer, blant annet MasterChef og 4-stjerners middag. Han har også skrevet flere kokebøker, og driver et matkurs-senter i Moss. Han er opptatt av å formidle matglede og kunnskap til folk.
  • Torunn Meyer: Hun er en engasjert lærer, forfatter og foredragsholder, som har spesialisert seg på barn med lese- og skrivevansker. Hun har utviklet en egen metode for å hjelpe disse barna, kalt Meyers metode. Hun har også skrevet flere bøker om temaet, og holder kurs for lærere og foreldre.

Avstemning

Vinneren av Årets mossing 2023 blir kåret av Moss Avis’ lesere gjennom en nettavstemning som varer til 15. september. Du kan stemme på din favoritt på Moss Avis’ nettside eller via SMS.

Prisen består av et diplom, en blomsterbukett og heder og ære. Prisutdelingen vil skje i forbindelse med Moss Avis’ jubileumsfest den 18. september.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *