– Dotabbe i retten

- Dotabbe i retten Trump-advokat Rudy Giuliani ble angivelig tatt med buksene nede under en rettshøring. - Er det meg? TABBE?: Flere antyder at Rudy Giuliani ble tatt på fersken under et rettsmøte tidligere denne uka. Foto: AP/NTB Vis mer Anette Beckhaug NTB | Publisert onsdag 22. mai 2024 - 17:58 New Yorks tidligere borgermester


– Dotabbe i retten

– Dotabbe i retten

Trump-advokat Rudy Giuliani ble angivelig tatt med buksene nede under en rettshøring. – Er det meg?

TABBE?: Flere antyder at Rudy Giuliani ble tatt på fersken under et rettsmøte tidligere denne uka. Foto: AP/NTB
Vis mer


Publisert


New Yorks tidligere borgermester og Trump-advokat, Rudy Giuliani, er tiltalt for å ha deltatt i en ulovlig plan for å omgjøre valgresultatet i Arizona i 2020.

Saken er berammet i oktober, men tidligere denne uka ble det avholdt et rettsmøte i Phoenix. Og det gikk ikke helt etter planen for den tidligere Trump-advokaten, som erklærte seg ikke skyldig.

Giuliani var ikke til stede fysisk, men deltok digitalt. Men under høringen gikk han på do – uten å skru av mikrofonen, melder The New York Magazine.

– Er det meg?, spør 79-åringen samtidig som man angivelig kan høre væske som treffer vann.

The New York Magazine og flere andre nettsteder antyder at det er lyden av Giuliani som tisser. Seansen har heller ikke gått upåaktet hen i sosiale medier, der flere ser ut til å more seg over at Trump-advokaten angivelig ble tatt med buksene nede.

AVSLØRT: Donald Trumps tidligere rådgiver Rudy Giuliani skulte seg bak en av maskene i årets amerikanske «Maskorama»-sesong. Det skapte sterke reaksjoner i dommerpanelet.
Vis mer

Det er en storjury i Arizona som har tatt ut tiltale mot 79-åringen og flere andre republikanske delegater, for å feilaktig ha forsøkt å gi Trump valgseieren i 2020.

De var utpekt som Arizonas republikanske valgmenn og møttes i delstatshovedstaden Phoenix 14. desember 2020. Der signerte de en erklæring om at de var rettmessig oppnevnt og kvalifisert og hevdet at Donald Trump vant presidentvalget i delstaten. Dokumentet ble sendt til Kongressen og til nasjonalarkivet, der man valgte å se bort fra det.

Sannheten var at Joe Biden vant delstaten med 49,36 prosent av stemmene, mot 49,06 prosent for Trump. Drøyt halvannen prosent gikk til andre kandidater.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *