Dundrer Bjørlo og FFK-toget videre?

Gro Synstad Publisert: 19. mai 2024 Fredrikstad har tatt Eliteserien med storm etter opprykket i fjor. Laget fra Plankebyen ligger på fjerdeplass med fem seire, to uavgjort og ett tap. Fredrikstad har 17 poeng på syv kamper. 16. mai vant Fredrikstad 4-1 foran 11 000 tilskuere hjemme mot Strømsgodset. Morten Bjørlo har scoret i fem


Dundrer Bjørlo og FFK-toget videre?
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:19. mai 2024

Fredrikstad har tatt Eliteserien med storm etter opprykket i fjor. Laget fra Plankebyen ligger på fjerdeplass med fem seire, to uavgjort og ett tap. Fredrikstad har 17 poeng på syv kamper.

16. mai vant Fredrikstad 4-1 foran 11 000 tilskuere hjemme mot Strømsgodset. Morten Bjørlo har scoret i fem kamper på rad, og fotballfeberen herjer i Fredrikstad.

Mandag er det bortekamp mot Lillestrøm på Åråsen. Kanarifuglene kommer fra en sterk 4-1 seier borte mot Viking 16. mai. LSK har tre seire, én uavgjort og fire tap så langt og ligger på delt syvendeplass med Rosenborg.

Det er LSK som er favoritter på oddsen. Det er 2,25 på kanarifuglene, 3,45 på uavgjort og 3,00 på Fredrikstad. Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart.  

Reiser sarpingene seg?

Det er flere lag som er revansjesugne etter 16. mai-runden.

Først og fremst Sarpsborg 08 som tapte 7-1 hjemme mot HamKam. Sarpingene lå under 5-0 ved pause, og da reiste mange tilskuere hjem.

Sarpsborg 08 står med to seire, en uavgjort og fire tap og ligger nest sist. Mandag venter bortekamp mot. Romsdalingene vant 4-0 borte mot Odd 16. mai og er på tredjeplass på tabellen. Opp til serieleder Bodø/Glimt, som har én kamp mindre spilt, er det fem poeng.

Molde er store favoritter på oddsen. Det er 1,43 på Molde, 5,00 på uavgjort og 5,90 på Sarpsborg.  

Glimt er kjempefavoritter

Serielederen skal til Briskeby mandag. Motstander HamKam tok som nevnt en meget etterlengtet seier sist.

Dette var Kammas første trepoenger denne sesongen, og 7-1 seieren mot Sarpsborg er grønnbuksenes største seier i den øverste divisjonen. HamKam står med én seier, tre uavgjort og fire tap så langt og har syv poeng. Glimt har vært solide de siste ukene og er det eneste laget som ikke har tapt. 16. mai ble det 4-0 hjemme mot Tromsø.

Glimt er storfavoritter på Hamar. Det er 1,43 på Glimt, 4,70 på uavgjort og 5,00 på Kamma-seier.

Rosenborg røk 1-3 hjemme mot Nyopprykkede KFUM Oslo i 16. mai-runden. Mandag er det match borte mot Tromsø, som altså tapte borte mot Bodø/Glimt sist. Tromsø ligger sist på tabellen med tre poeng.

På oddsen er det 2,20 på Tromsø-seier, 3,45 på uavgjort og 3,05 på RBK-seier.

Kåffa på femteplass

KFUM Oslo får besøk av Odd. Kåffa har plukket bra med poeng og er på femteplass før mandagens kamp etter tre seire, tre uavgjort og to tap i sin aller første sesong i Eliteserien.

Motstander Odd står med to seire, to uavgjort og fem tap og er på 12. plass. Odd tapte 4-0 hjemme mot Molde 16. mai og har fem strake kamper uten seier.

På oddsen er det KFUM Oslo som er favoritter. Det er 1,77 på hjemmeseier, 3,75 på uavgjort og 4,20 på at Odd skal stikke av med alle poengene.

Strømsgodset får besøk av Haugesund som er på niendeplass, én plass foran drammenserne. Godset tapte 4-1 borte mot Fredrikstad 16. mai, mens Haugesund vant 1-0 hjemme mot Kristiansund.

Strømsgodset står med tre seire, én uavgjort og fire tap så langt. Haugesund har det samme, men har bedre målforskjell. Det er 1,72 i odds på Sandefjord, 3,85 på uavgjort, mens det er 4,40 på Haugesund-seier. 

Viking knepne oddsfavoritter

Brann er på andreplass på tabellen, to poeng bak Bodø/Glimt. Men nordlendingene har én kamp mindre spilt.

Brann står med seks seire, to uavgjort og ett tap. 16. mai ble det 2-1 hjemme mot Sandefjord. Mandag tar Brann turen til Kristiansund, som tapte 1-0 borte mot Haugesund 16. mai. Kristiansund står med to seire, tre uavgjort og tre tap etter fjorårets opprykk.

Brann er favoritter på oddsen. Det er 1,67 på bergenserne, 3,95 på uavgjort og 4,50 på hjemmeseier. 

Sandefjord får besøk av Viking. Hjemmelaget har to seire, é uavgjort og fire tap og ligger på kvalifiseringsplass. Sandefjord tapte som nevnt 2-1 hjemme mot Molde i forrige serierunde. Motstander Viking kommer fra hjemmetap mot Lillestrøm 16. mai. Rogalendingene er 10 poeng bak serieleder Bodø/Glimt.

På oddsen er det Viking som er favoritter. Det er 2,20 på Viking-seier, 3,80 på uavgjort og 2,85 på Sandefjord-seier.

 

Mandagens serierunde i Eliteserien:

HamKam – Bodø/Glimt kl. 17.00

Strømsgodset – Haugesund kl. 17.00

Lillestrøm – Fredrikstad kl. 17.00

Sandefjord – Viking kl. 17.00

Kristiansund – Brann kl. 17.00

Molde – Sarpsborg kl. 17.00

KFUM Oslo – Odd kl. 17.00

Tromsø – Rosenborg kl. 19.15

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *