Én måned siden forrige storvinner i Vikinglotto

Gro Synstad Publisert: 10. juni 2024 Sist uke ble både første- og andrepremiepotten stående urørt. Som nevnt blir førstepremiepotten onsdag på ca. 73 mill. kroner. Onsdag er det én måned siden forrige storvinner i Vikinglotto. En mann fra Vestland var den eneste med 5+1 rette og dro inn 62 082 403 kroner. Norsk Tipping ønsker


Én måned siden forrige storvinner i Vikinglotto
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. juni 2024

Sist uke ble både første- og andrepremiepotten stående urørt. Som nevnt blir førstepremiepotten onsdag på ca. 73 mill. kroner.

Onsdag er det én måned siden forrige storvinner i Vikinglotto. En mann fra Vestland var den eneste med 5+1 rette og dro inn 62 082 403 kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Det kribler i kroppen nå.

– Jeg så dere hadde ringt, så jeg gikk inn på appen og sjekket. Der sto det at jeg hadde vunnet sekstito millioner kroner, sa mannen da vi snakket med ham på telefon på vinnerkvelden.

Han kunne fortelle at barna skulle få noen kroner av premien. Resten skulle inn på sparekontoen.

– Jeg kjenner det kribler i kroppen nå. Dette var veldig artig, sa han videre.

Han ble den sjette norske førstepremievinneren i Vikinglotto så langt i 2024.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spill sammen, drøm sammen og vinn sammen

Nå kan du levere spill hos Norsk Tipping sammen med andre gjennom å opprette et spillelag.

De som ønsker å være med betaler inn en sum, sammen leveres kupongen deres, alle deler spillopplevelsen og venter i spenning på resultatet, før dere får beskjed om dere har vunnet eller ei. Premien fordeles likt på alle som er med i spillelaget.

Les også: Sindre og kollegene deler innsats og premier i spillelaget «Loggerne»

Foreløpig er det mulig å levere en kupong sammen som et spillelag på spillene Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Tipping og Oddsbomben.

På Oddsen fungerer spillelag litt annerledes. Det kan du lese mer om her.

Onsdagens potter

Onsdag er førstepremiepotten i Vikinglotto på ca. 73 millioner kroner. Andrepremiepotten er på ca. 3,9 millioner kroner. 

Vikinglotto

Spillefrist onsdag kl. 18:00

Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *