Eurojackpot: Jens vant med andelsbank

Line Troller Publisert: 13. mai 2024 Ingen klarte å slå kloa i førstepremiepotten under fredages Eurojackpot-trekning. Den har dermed fått vokse i fred og vil være på ca. 607 millioner kroner i trekningen tirsdag 14. mai. Både andre- og tredjepremiepotten ble derimot delt mellom heldige vinnere – deriblant en mann i 50-årene fra Asker i


Eurojackpot: Jens vant med andelsbank
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:13. mai 2024

Ingen klarte å slå kloa i førstepremiepotten under fredages Eurojackpot-trekning. Den har dermed fått vokse i fred og vil være på ca. 607 millioner kroner i trekningen tirsdag 14. mai.

Både andre- og tredjepremiepotten ble derimot delt mellom heldige vinnere – deriblant en mann i 50-årene fra Asker i Akershus. Han vant en premie på 1,6 millioner kroner etter å ha sikret seg en bit av tredjepremiepotten.

Her hjemme gikk den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner til en andelsbank bestående av ti vinnere som endte med en premie på 100 000 kroner hver. En av de ti heldige var Jens Frølich Holte (39) – opprinnelig bergenser, men nå bosatt i Oslo.

Eurojackpot

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00

Lever spill

Hekk og verksted-regning

Vi tok en telefon til 39-åringen fredag kveld, for å gratulere han med premien.

– Nei, er det helt sant? Det er det sykeste, svarte Holte forbauset før han brøt ut i latter.

Den glade andelsbank-vinneren satt ute med samboeren og koste seg med grillmat da den uventede Hamar-telefonen kom.

– Det var jo like før jeg ikke fikk levert på Eurojackpot i dag. Jeg var for treig med betalingen, men heldigvis så gikk det visst likevel.

På spørsmål om hva han tenkte å gjøre med premien, svarte Holte raskt.

– Det blir verksted-regning på bilen og hekk til hagen. Vi har nettopp flyttet, og siden det ble premie i kveld kan vi unne oss en litt mer ferdig hekk.

I bakgrunnen satt samboeren og lo før Holte la til:

– Dette var utrolig hyggelig. Jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje noen gang.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er andelsbank

Andelsbank er en måte å sikre seg flere «lodd i hatten» for å kunne vinne gjennom systemspill. For hver andel du kjøper betaler du en tidel av totalinnsatsen.

Vinner du, deler du premien med de ni andre spillerne som er med (forutsatt at alle har én kupong inne). På kvitteringen vil det fremgå hvilke system du har spilt og hvor mange andeler du har.

Her kan du lese mer om andelsbank i Eurojackpot

Ca. 607 mill. på tirsdag

Tirsdag 14. mai er vi klare for en ny Eurojackpot-trekning med ca. 607 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten er på ca. 41 millioner kroner.

Som alltid drar vi også i gang den nasjonale tilleggstrekningen av 1 million kroner.

Kanskje snakkes vi på tirsdag?

Lykke til!

Eurojackpot

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00

Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *