Fikk ikke solgt villa til 380 mill. – gir den bort i stedet

Fikk ikke solgt villa til 380 mill. – gir den bort i stedet Mangemilliardæren tok et sjeldent grep da han ikke fikk solgt luksuseiendommen sin til prisantydning. Dan Snyder tjente seg rik på markedsføring. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB Kristian Aaser Publisert: Publisert: For mindre enn 20 minutter siden Kopier lenke Kopier lenke


Fikk ikke solgt villa til 380 mill. – gir den bort i stedet

Fikk ikke solgt villa til 380 mill. – gir den bort i stedet

Mangemilliardæren tok et sjeldent grep da han ikke fikk solgt luksuseiendommen sin til prisantydning.

Publisert: Publisert:

I flere år hadde Dan Snyder jobbet i det stille med å finne en kjøper for boligen sin i Potomac i Maryland i USA, før han la den ut på markedet i februar i fjor til en prisantydning på 49 millioner dollar, skriver Wall Street Journal.

Noen måneder senere kuttet han prisen til 34,9 millioner dollar, eller rundt 380 millioner kroner etter dagens kurs.

Heller ikke det var noen kjøpere villige til å bla opp, og Snyder valgte i stedet å donere eiendommen til den veldedige organisasjonen American Cancer Society.

Villaen er på i underkant av 3000 kvadratmeter, mens eiendommen er på over 50 mål. Den kan blant annet by på et bibliotek, vinkjeller og detaljer i marmor, mahogni og importert stein.

Les på E24+

Slik sjekker du naboens bolig

Villaen er den største gaven organisasjonen har fått i sin 110 år lange historie, og de velger nå å legge den ut til salgs igjen, ifølge Wall Street Journal.

Snyder er ifølge Forbes god for 4,4 milliarder dollar, eller rundt 47 milliarder kroner, og bygget seg opp gjennom et markedsføringsselskap.

Mellom 1999 og 2023 eide han det amerikanske fotballaget Washington Commanders.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *