Fleks er konkurs

Fleks er konkurs Bilabonnementselskapet er under avvikling etter et tøft halvannet år, opplyser selskapet i en pressemelding. KONKURS: Fleks har slått seg selv konkurs. Foto: Fleks Kristian Aaser Publisert: For mindre enn 2 timer siden Oppdatert nå nettopp Kopier lenke Kopier lenke Del på Facebook Del på Facebook Del med e-post Del med e-post Fallet


Fleks er konkurs

Fleks er konkurs

Bilabonnementselskapet er under avvikling etter et tøft halvannet år, opplyser selskapet i en pressemelding.

Publisert:

Fallet i bruktbilpriser, økte rentekostnader og svekket kjøpekraft har gjort det siste halvannet året krevende for Fleks.

Det siste halvåret har det blitt jobbet med en restrukturering av gjelden sammen med kreditorer og eiere.

Søndag kveld konkluderte styret med at de ikke klarte å komme i mål med arbeidet, og de har mandag slått seg konkurs, opplyser selskapet i en pressemelding mandag.

Les på E24+

Astri (32) ble headhuntet av Nicolai Tangen

– Det er svært trist å erkjenne at dette eventyret nå er over, når vi samtidig er blitt tryggere på at forretningsmodellen vil lykkes til slutt, og vi er mer sikre på at bilabonnement vil bli en av de vesentligste eierformene i årene som kommer, sier Fleks-sjef Petter Utengen i pressemeldingen.

Fleks, som ble startet i 2019, har levert bilabonnementer til over 14.000 kunder i privat- og bedriftsmarkedet. Ideen var å utfordre tradisjonelt bileierskap.

Utengen sier han fortsatt tror at bilabonnement vil være blant de vesentlige eierformene i årene som kommer.

– Timing er et viktig element i innovasjon, og vi var kanskje for tidlig ute. Nå handler det om å sammen med eierne våre ta vare på de fantastiske folka som jobber i Fleks og sikre at de får en så myk landing som mulig, sier han.

Bertel O. Steen og Sparebank1 eier hver 47,2 prosent av Fleks.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *