Førstepremiepotten har nådd taket: Ca. 1,36 milliarder tirsdag

Ola Thorset Line Troller Publisert: 3. juni 2024 Førstepremiepotten i Eurojackpot har nå nådd makstaket på 120 millioner euro – som tilsvarer ca. 1,36 milliarder kroner (gjeldende kurs ved forrige Eurojackpot-trekning fredag 31. mai). Skulle det utrolige skje, at vi får en norsk førstepremievinner tirsdag 4. juni, vil dette bli den andre spillmilliardæren her til


Førstepremiepotten har nådd taket: Ca. 1,36 milliarder tirsdag
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:3. juni 2024

Førstepremiepotten i Eurojackpot har nå nådd makstaket på 120 millioner euro – som tilsvarer ca. 1,36 milliarder kroner (gjeldende kurs ved forrige Eurojackpot-trekning fredag 31. mai).

Skulle det utrolige skje, at vi får en norsk førstepremievinner tirsdag 4. juni, vil dette bli den andre spillmilliardæren her til lands.

Eurojackpot

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00

Lever spill

Norges første spillmilliardær

Vinnersjansen for å få 5+2 rette er ikke stor, nærmere bestemt 1:140 millioner per rekke. Det er med andre ord ikke noe å regne med, for å si det forsiktig.

Samtidig: Fire ganger i 2024 har det skjedd at Eurojackpot-spillere har klart å sitte med full rekke, og dermed kunne kalle seg millionær i hundremillionersklassen. Ja, faktisk i milliardklassen også.

Det er ikke lenge siden vi fikk vår første spillmilliardær her til lands. Tirsdag 16. januar smalt det ordentlig i Eurojackpot-sikringsskapet, da en kvinne fra Østlandet var den eneste med samtlige tall inne. Premien: 1 360 020 000 kroner.

Kanskje unødvendig å nevne, men det ble en sjokkartet opplevelse for kvinnen.

– Det er jo bare helt vanvittig, utbrøt hun etter å ha blitt kontaktet av Norsk Tipping sent på kvelden.

Dagen etter la hun blant annet til følgende:

– Jeg har hatt gullhår. Gullhår overalt.

(Saken fortsetter under videoen).

Slik så det ut da vi ringte Norges første spillmilliardær

Seks så langt i 2024

I tillegg til milliardutbetalingen til østlandskvinnen i januar, har 2024 altså bydd på flere 1. premievinnere:

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alltid norsk millionpremie

Skulle det ikke gå veien med de høyeste premiene, har du som norsk spiller alltid et ekstra håp om å vinne en voksen premie. Hver fredag og tirsdag trekkes en nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner. Alle som har levert spill er med i denne trekningen, og man trenger ikke å ha noen rette for å vinne.

Millionen kan gå til en enkeltspiller, eller deles av en andelsbank. Det sistnevnte skjedde så sent som tirsdag 28. april, da ti andelsspillere delte premien.

Andelsbank er en måte å sikre seg flere «lodd i hatten» for å kunne vinne gjennom systemspill. For hver andel man kjøper i en andelsbank betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Ca. 160 mill. i andrepremiepotten

Tirsdag 4. juni ligger det altså ca. 1,36 milliarder kroner i førstepremiepotten. Når førstepremiepotten har nådd makstaket slik som nå, overføres det overskytende beløpet til andrepremiepotten som på tirsdag vil være på ca. 160 millioner kroner.

Kanskje får vi en ny norsk spillmilliardær allerede tirsdag kveld? Vi sitter i hvert fall klare med Telefonen fra Hamar klare til å ringe eventuelle nye norske millionærer – eller milliardærer.

Lykke til!

Eurojackpot

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00

Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *