Førstepremiepotten i Eurojackpot snuser på milliarden

Tina Wasa Kartomten Publisert: 23. mai 2024 Mer enn 4,18 milliarder kroner har blitt delt ut bare i førstepremier i Eurojackpot så langt i år. Riktignok er det nesten nøyaktig én måned siden forrige gang noen forsynte seg av førstepremiepotten, som da var på makstaket og drøyt 1,40 milliarder kroner. Fredag er det nye muligheter


Førstepremiepotten i Eurojackpot snuser på milliarden
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:23. mai 2024

Mer enn 4,18 milliarder kroner har blitt delt ut bare i førstepremier i Eurojackpot så langt i år.

Riktignok er det nesten nøyaktig én måned siden forrige gang noen forsynte seg av førstepremiepotten, som da var på makstaket og drøyt 1,40 milliarder kroner.

Fredag er det nye muligheter, når ca. 984 millioner venter i førstepremiepotten.

Eurojackpot

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00

Lever spill

Sju førstepremievinnere i fem trekninger

Den største premieutbetalingen i Eurojackpot så langt i år er på 1,36 milliarder kroner. Den gikk til en norsk kvinne i midten av januar.

– Hæ, er dette tull eller? var det første kvinnen sa da Norsk Tipping ringte henne på den spesielle tirsdagskvelden i midten av januar

Nesten en måned senere var det igjen en kupong med 5+2 rette. Denne gangen var det en heldig tysker som vant hele førstepremiepotten på 721 100 040 kroner.

To uker senere var det to kuponger med den trukne vinnerrekken. En av kupongene tilhørte en tysker, mens den andre tilhørte en svenske. De to delte dermed førstepremiepotten og vant 176 481 215 kroner hver.

Så, en uke inn i mars fikk vi den første vår-vinneren i Eurojackpot. En tysker fra Hessen-området var den eneste med 5+2 rette og sikret seg hele førstepremiepotten på 346 194 375 kroner

For en måned siden ble førstepremiepotten på drøyt 1,40 milliarder kroner delt på to heldige vinnere. En tysker og en slovener hadde begge 5+2 rette i trekningen 23. april, og delte potten på drøyt 1,40 milliarder kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Åtte milliard-premier

Åtte ganger tidligere er det blitt utbetalt over 1 milliard kroner i førstepremie i Eurojackpot.

Forrige gang førstepremiepotten hadde nådd makstaket gikk hele førstepremiepotten til en norsk kvinne. Kvinnen fra Østlandet sikret seg da en premie på 1 360 020 000 kroner.

– Jeg har hatt gullhår. Overalt, sa kvinnen da vi snakket med henne dagen etter hun fikk Telefonen fra Hamar med beskjeden om at hun hadde blitt milliardær.

Den norske kvinnen er den eneste som har vunnet en milliardpremie alene i Eurojackpot i år.

Slik så det ut da Norges første spillmilliardær fikk Telefonen fra Hamar

Nesten 1 milliard på fredag

Fredag 24. mai er det nye muligheter i spillet med de store pottene. Førstepremiepotten som nevnt være på ca. 984 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås til å bli på ca. 81 millioner kroner.

Som alltid skal vi også dele ut den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner til en heldig norsk spiller.

Lykke til!

Eurojackpot

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00

Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *