Funnet etter 23 år

Australia Funnet etter 23 år 24-åringen forsvant sporløst i 2001. FORSVANT: 24 år gamle Kellie Ann Carmichael. Foto: australianmissingpersonsregister.com Vis mer Didrik Søreide Kjær Publisert mandag 03. juni 2024 - 02:10 Sist oppdatert mandag 03. juni 2024 - 09:07 i Sammendraget er laget av ChatGPT og godkjent av Dagbladet. Lukk Kort fortalt I 2001 forsvant


Funnet etter 23 år
Australia

Funnet etter 23 år

24-åringen forsvant sporløst i 2001.

FORSVANT: 24 år gamle Kellie Ann Carmichael. Foto: australianmissingpersonsregister.com
Vis mer


Publisert


Sist oppdatert


Kort fortalt

  • I 2001 forsvant 24 år gamle Kellie Ann Carmichael sporløst i Blue Mountains, Australia.
  • 23 år senere har politiet funnet hennes levninger.
  • Saken har vært preget av spekulasjoner, inkludert teorier om en seriemorder.

29. april 2001 sjekket Kellie Ann Carmichael (24) ut av hostellet hun hadde bodd på i Blue Mountains i Australia. Hun skulle bare ut på en gåtur og så tilbake for å hente eiendelene sine.

Men hun kom aldri tilbake.

23 år seinere har politiet funnet levninger som tilhører Carmichael, bekrefter politiet til Daily Telegraph.

– Under en urelatert politiaksjon tirsdag 30. april fant betjenter tilknyttet Blue Mountains Police menneskelige levninger i et skogsområde i nærheten av Katoomba, opplyser en talskvinne i politiet til avisa.

KATOOMBA: Det er i dette skogsområdet politiet skal ha funnet levninger etter Carmichael. Foto: Reuters/NTB

KATOOMBA: Det er i dette skogsområdet politiet skal ha funnet levninger etter Carmichael. Foto: Reuters/NTB
Vis mer

Politiet dro så tilbake til området en drøy måned seinere og fant ytterligere levninger. Disse har nå blitt formelt identifisert og tilhører den savnede Carmichael.

UTLOVET DUSØR: Myndighetene utlovet i 2009 en dusør på 200 000 australske dollar for informasjon om saken. Foto: NSW Police

UTLOVET DUSØR: Myndighetene utlovet i 2009 en dusør på 200 000 australske dollar for informasjon om saken. Foto: NSW Police
Vis mer

Delstatens avdeling for uoppklarte drap varslet Carmichaels foreldre og bekrefter at de nå vil foreta en obduksjon av levningene i håp om å finne ut noe mer om dødsfallet.

Familien har hele tiden mistenkt at 24-åringen ble drept, skriver Daily Telegraph. De meldte henne savnet seks dager etter at hun hadde forlatt hostellet.

Saken har opp gjennom årene vært gjenstand for svært mange spekulasjoner og teorier, skriver News.com. Blant dem at Carmichael kan ha vært offer for en seriemorder.

Politiet trodde innledningsvis at den unge kvinnen, som led av schizofreni, kunne ha tatt sitt eget liv, men familien har altså hele tiden stått fast ved at de mener hun ble drept.

Myndighetene i delstaten New South Wales utlovet i 2009 en dusør på 200 000 australske dollar for informasjon om den uoppklarte saken.

– Vær så snill å gi familien hennes den avslutningen de fortjener. Vær så snill å stå frem med informasjon. Og forstå at hvis du har vært ansvarlig for å ha skadet Kellie Ann, vil politiet aldri lukke denne saken. De vil jakte på deg til den dagen du dør, sa daværende politiminister Michael Daley på en pressekonferanse, ifølge nyhetsnettstedet.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *