Gikk viralt – dømt for drapsforsøk

«The dress»: Gikk viralt - dømt for drapsforsøk Husker du denne kjolen? Denne uka måtte paret som ble kjent for den møte i retten. 2015 var preget av: Er kjolen gull og hvit, eller blå og svart? Nå er mannen bak kjolen dømt for drapsforsøk på kona. Vis mer Bendik Hansen Publisert søndag 12. mai


Gikk viralt – dømt for drapsforsøk
«The dress»:

Gikk viralt – dømt for drapsforsøk

Husker du denne kjolen? Denne uka måtte paret som ble kjent for den møte i retten.

2015 var preget av: Er kjolen gull og hvit, eller blå og svart? Nå er mannen bak kjolen dømt for drapsforsøk på kona.
Vis mer

Publisert


Sist oppdatert


Blå og svart, eller hvit og gulfarget? I 2015 var det nærmest umulig å være på det store internettet uten at spørsmålet lyste mot deg.

Bildet ble tatt på et kjøpesenter i Chester i England, av en kvinne som ønsket å bruke den i datterens bryllup. På en knapp uke hadde «alle» sett den.

Fenomenet gjorde både kvinnen, datteren hennes og datterens ektemann – Keir Johnston – til internettkjendiser. Så kjente at Ellen DeGeneres inviterte dem til sitt talkshow.

Nå er Johnston dømt for drapsforsøk mot sin egen kone, melder BBC.

STEMME-MYSTERIE: Tidligere president Donald Trumps uttalelser lar sjeldent vente på seg. Verre er det med sønnen Barron, som aldri har uttalt seg offentlig. Reporter: Edward Stenlund. Video / Foto: AP / Sosiale medier
Vis mer

Truet med kniv

Johnston ble i fjor sommer tiltalt tiltalt for å ha truet med å drepe kona, samt for å ha kvelt henne.

Kvinnen skal ha sendt flere meldinger til venner og bedt om hjelp, skal det ha blitt fortalt i rettssaken, som var i Glasgow, tidligere denne uka.

Hun skal til slutt ha sett seg nødt til å kontakte nødnummeret, hvor hun fortalte at mannen hennes forsøkte å ta livet hennes.

I tillegg til å bli truet verbalt og bli kvelt, skal kvinnen ha blitt truet med kniv. I rettsaken ble det fortalt at hun fikk blåmerker rundt halsen under et av angrepene.

Inrømmer angrep

Johnston nektet straffskyld da han møtte i retten i fjor sommer.

Ifølge BBC skal Keir Johnston nå ha endret forklaring, innrømmet alt, og forklart både at han angrep kona og truet henne på livet.

Johnston, som i dag jobber ved en bensinstasjon, er dømt for å ha satt konas liv i fare, og venter nå på straffeutmåling.

– Du kvelte henne flere ganger og satte livet hennes i fare. Det må ha vært utrolig skremmende for henne, sa dommeren, etter at Johnston hadde tilstått handlingene.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *