Her slutter alle spor

Savnet i Hellas: Her slutter alle spor Den britiske TV-profilen Michael Mosley har vært savnet på en gresk ferieøy siden onsdag. DET SISTE BILDET? Gresk politi har offentliggjort dette bildet, som de mener viser Michael Mosley 20 minutter etter at han forlot kona og et vennepar for å går en tur. Han er nå savnet.


Her slutter alle spor
Savnet i Hellas:

Her slutter alle spor

Den britiske TV-profilen Michael Mosley har vært savnet på en gresk ferieøy siden onsdag.

DET SISTE BILDET? Gresk politi har offentliggjort dette bildet, som de mener viser Michael Mosley 20 minutter etter at han forlot kona og et vennepar for å går en tur. Han er nå savnet. Foto: Gresk politi / Reuters
Vis mer


Publisert


BBC-profilen og TV-lege Michael Mosley ble onsdag meldt savnet etter en gåtur på den greske øya Simi, der han er på ferie med kona.

Siden har lokalt politi lett etter ham, foreløpig uten funn.

Fredag har de offentliggjort et overvåkingsbilde som skal vise Mosley, tatt samme dag som han forsvant.

Forlot kona og vennepar

Bildet er tatt utenfor en restaurant i landsbyen Pedi, om lag 20 minutter etter at Mosley hadde forlatt kona og et vennepar på stranda St. Nicholas for å gå en tur.

SØK: Greske myndigheter har satt inn omfattende ressurser i søket etter Michael Mosley. Foto: Reuters / NTB

SØK: Greske myndigheter har satt inn omfattende ressurser i søket etter Michael Mosley. Foto: Reuters / NTB
Vis mer

– Bildet er nå ett av mange vi har av briten i Pedi. Det er andre bilder som viser ham tydelig på vei mot en sti som ville føre ham til havnebyen. Disse bildene hjelper oss å begrense søket, men de løser på ingen måte mysteriet, sier en polititjenesteperson til The Guardian.

Fredag ble søket etter Mosley utvidet med dykkere, patruljebåter fra den greske kystvakta og spesialtrent hund, hentet inn fra hovedstaden Athen.

Det er også satt inn droner og helikopter i søket etter briten.

SAVNET: Den kjente britiske legen og TV-personligheten Michael Mosley. Foto: Shutterstock / NTB

SAVNET: Den kjente britiske legen og TV-personligheten Michael Mosley. Foto: Shutterstock / NTB
Vis mer

– Sjokkert og forvirret

Etter at han ble meldt savnet onsdag, har også Mosleys tre sønner og datter fløyet til Symi for å bistå i søket, skriver The Telegraph.

– Vi er sjokkert og forvirret over hva som kan ha skjedd med ham, sier broren Arthur Mosley til avisa.

Michael Mosley er særlig kjent for å stå bak 5:2-dietten, men også som spaltist i The Daily Mail og deltakelse i britiske TV-programmer som «The One Show» og «This Morning».

Gresk politi har vært forsiktige med å lansere hypoteser om hva som kan skjedd med ham, men utelukker ikke at han kan ha falt eller havnet i sjøen.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *