Hjem.no-sjefen: – Skjønner at folk er skeptiske

Hjem.no-sjefen: – Skjønner at folk er skeptiske Tidligere Meta-topp Rune Paulseth (53) har fått jobben med å kapre markedsandeler fra giganten Finn.no. Han forstår at folk kan være skeptiske til at det er meglerbransjen selv som står bak nysatsningen. Publisert: Publisert: For mindre enn 10 minutter siden – Jeg har ingen kjennskap til eiendomsbransjen. Min


Hjem.no-sjefen: – Skjønner at folk er skeptiske

Hjem.no-sjefen: – Skjønner at folk er skeptiske

Tidligere Meta-topp Rune Paulseth (53) har fått jobben med å kapre markedsandeler fra giganten Finn.no. Han forstår at folk kan være skeptiske til at det er meglerbransjen selv som står bak nysatsningen.

Publisert: Publisert:

– Jeg har ingen kjennskap til eiendomsbransjen. Min erfaring er begrenset til de gangene jeg selv har solgt og kjøpt bolig, Rune Paulseth.

Les hele saken med abonnement

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *