– Holdt som sexslave i vanntank

Skrekkfunn på Mallorca: - Holdt som sexslave i vanntank I fem år ble tenåringen holdt som sexslave på den spanske ferieøya. En 49 år gammel mann holdt stedatteren sin som sexslave. Video: Liv Malin B. Skodje / Dagbladet TV Vis mer Anette Beckhaug Publisert torsdag 30. mai 2024 - 11:22 Fredag ble en 49 år


– Holdt som sexslave i vanntank
Skrekkfunn på Mallorca:

– Holdt som sexslave i vanntank

I fem år ble tenåringen holdt som sexslave på den spanske ferieøya.

En 49 år gammel mann holdt stedatteren sin som sexslave. Video: Liv Malin B. Skodje / Dagbladet TV
Vis mer

Publisert


Fredag ble en 49 år gammel mann pågrepet på den populære ferieøya Mallorca, siktet for å ha forgrepet seg på en mindreårig jente i flere år.

I 2015 skal mannen, ifølge det spanske nyhetsbyrået Antena3, ha reist til et afrikansk land og utgitt seg for å være en filantrop som ønsket å gifte seg med en kvinne for å gi henne et bedre liv i Spania.

Fire år seinere, i 2019, skal han ha giftet seg med en kvinne og overtalt henne til å flytte til Mallorca. Kvinnen tok med seg en av døtrene sine, som da var 12 år, til den spanske øya.


FUNNET HER: Under en kontorpult i et hus på Mallorca gjorde politiet det grusomme funnet.
Vis mer

Etter en liten stund tok imidlertid forholdet slutt. Kvinnen flyttet til en leilighet i nærheten, mens datteren ble boende hos ham. Da begynte marerittet, ifølge spanske medier, som skriver at han skal ha holdt henne som sexslave i fem år.

I tillegg til å forgripe seg på henne gjentatte ganger, skal han også ha plassert jenta i en gammel vanntank under et skrivebord i huset for å straffe henne da hun ikke gjorde som han ville.

Antena3 og sveitsiske Blick skriver også at han truet med å sende henne og moren tilbake til hjemlandet dersom hun ikke adlød ham – eller hvis hun fortalte noen om hva hun ble uttsatt for.

Først da hun var 17 år og fant ut at han planla å hente søstrene hennes fra Afrika, varslet hun Hermanas Oblatas – en gruppe som er kjent for å hjelpe sårbare kvinner. De varslet videre til sivilgarden, som forrige uke pågrep den 49 år gamle mannen.

Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *