Hvordan imponere som nyutdannet jobbsøker?

Spør om jobben Hvordan imponere som nyutdannet jobbsøker? Hvordan skal jeg overbevise arbeidsgivere om at jeg kan gjøre en god jobb hos dem, når jeg har minimalt av jobberfaring å vise til? Kathrine Evenmo Ervik Hodejeger og partner i Skill Rekruttering med nesten 20 års erfaring innenfor rekruttering. Publisert: Publisert: For mindre enn 10 minutter


Hvordan imponere som nyutdannet jobbsøker?

Hvordan imponere som nyutdannet jobbsøker?

Hvordan skal jeg overbevise arbeidsgivere om at jeg kan gjøre en god jobb hos dem, når jeg har minimalt av jobberfaring å vise til?

  • Kathrine Evenmo Ervik
    Kathrine Evenmo Ervik

    Hodejeger og partner i Skill Rekruttering med nesten 20 års erfaring innenfor rekruttering.
Publisert: Publisert:

Spør om jobben

Psykolog Silje Endresen Reme og hodejeger Kathrine Evenmo Ervik svarer på spørsmål fra E24s lesere om karriere, arbeidsliv og balansen mellom jobben og livet. Teksten gir uttrykk for skribentens holdning. Send inn ditt spørsmål til karriereogledelse@e24.no.

jeg nærmer meg slutten av studiene og skal søke min første «ordentlige» jobb. Jeg har (snart) mastergrad og gode karakterer, men minimalt av relevant jobberfaring.

Les hele saken med abonnement

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *