Ingen funnet i sjøen etter funn av klær i Bergen


Politiet avsluttet søket i sjøen ved Skjoldabukta i Bergen fredag kveld etter at det ble funnet klær og sko på stranda. Det er ingen tegn til at noen har vært i vannet.

Hovedpunkter

  • Politiet fikk melding om funn av klær og sko i sjøkanten ved Skjoldabukta i Bergen fredag kveld.
  • Det var ingen ID eller andre spor i klærne som kunne knyttes til en person.
  • Politiet iverksatte et søk i sjøen med dykkere, båt og helikopter, men fant ingen tegn til at noen hadde vært i vannet.
  • Politiet avsluttet søket etter to timer og tror ikke det har skjedd noe kriminelt.

Bakgrunn

Politiet fikk melding om funn av klær og sko på stranda ved Skjoldabukta i Bergen klokken 20.30 fredag kveld. Det var en person som gikk tur i området som oppdaget klesartiklene og varslet politiet.

Klærne og skoene lå helt nede i vannkanten og så ut til å være våte. Det var snakk om en bukse, en genser, et par sokker og et par joggesko. Det var ingen ID eller andre spor i klærne som kunne knyttes til en person.

Søk

Politiet rykket ut til stedet og iverksatte et søk i sjøen for å se om det var noen som hadde vært i vannet. De fikk bistand fra dykkere fra Bergen brannvesen, en Røde Kors-båt og et Sea King-helikopter.

Søket pågikk i to timer, men ga ingen resultater. Det var ingen tegn til at noen hadde vært i vannet eller trengte hjelp. Det var heller ingen savnetmeldinger som kunne knyttes til funnet av klærne.

Avslutning

Politiet avsluttet søket klokken 22.30 fredag kveld og tok med seg klærne og skoene for videre undersøkelser. De tror ikke det har skjedd noe kriminelt eller at noen har kommet til skade.

Politiet vet ikke hvem klærne og skoene tilhører eller hvorfor de lå på stranda. De ber om tips fra publikum hvis noen kjenner igjen klesartiklene eller vet noe om saken.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *