Ingen med sju rette – Gulltrekning med ca. 30 mill. i førstepremiepotten neste lørdag

Line Troller Publisert: 11. mai 2024 Endret: 12. mai 2024 Ingen sikret seg førstepremiepotten i Lotto lørdag kveld. Dermed overføres hele potten til neste Lotto-trekning lørdag 18. mai, hvor vi stiller med dobbel førstepremiepott på ca. 30 millioner kroner. Vi kaller det Gulltrekning! Spillefrist lørdag kl. 18:00 Lever spill Rundt fire Gulltrekninger i året I


Ingen med sju rette – Gulltrekning med ca. 30 mill. i førstepremiepotten neste lørdag
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:11. mai 2024Endret:12. mai 2024

Ingen sikret seg førstepremiepotten i Lotto lørdag kveld. Dermed overføres hele potten til neste Lotto-trekning lørdag 18. mai, hvor vi stiller med dobbel førstepremiepott på ca. 30 millioner kroner. Vi kaller det Gulltrekning!

Lotto

Spillefrist lørdag kl. 18:00

Lever spill

Rundt fire Gulltrekninger i året

I snitt ender vi på rundt fire Gulltrekninger i året, og lørdag 18. mai blir årets andre. Vi ligger derfor godt innafor.

Vi skal ikke langt tilbake for å finne forrige Gulltrekning, som gikk av stabelen lørdag 13. april. Den endte med hele sju nye Lotto-millionærer som vant en premie på over 4,6 millioner kroner hver.

Satt på toget da han oppdaget 4,6 mill. ekstra på konto

En av dem var en 33 år gammel mann bosatt i utlandet. Han svarte derfor ikke på sitt norske mobilnummer, og vi fikk ikke snakket med vinneren før påfølgende tirsdag. Da var det han selv som kontaktet Norsk Tipping etter å ha oppdaget at bankkontoen hadde vokst betydelig.

– Jeg satt på toget på vei til jobb og skulle bare sjekke om jeg hadde nok penger på den norske kontoen til regningen fra Lånekassen, forklarte vinneren.

Der var det plutselig mer enn nok, for å si det sånn – 4,6 millioner kroner mer enn sist han sjekket.

– Jeg måtte skru av podkasten jeg hørte på for å tenke bedre. Jeg trodde det var en feil, at kontonummeret mitt var sagt opp og at noen andre hadde det, lo den ferske Lotto-millionæren.

Han ringte dermed til Norsk Tipping og fikk beskjed om at vi ville ringe tilbake. I mellomtiden ventet arbeidsoppgavene på jobb.

– Jeg satt egentlig bare og ristet. Det var helt surrealistisk, humret 33-åringen, som hadde holdt nyheten for seg selv.

– Jeg ønsker å fortelle det til samboeren hjemme først. Og så trenger jeg å tenke litt over hvordan ting blir – la det synke inn litt hos meg selv.

Kjøpte fortsatt den billigste osten

Mannen hadde kjøpt en femukers Lotto-kupong sist han var på besøk i Norge.

– Jeg kan like å drømme litt om hva jeg skulle gjort dersom jeg vant i Lotto – søke på Finn og se på hus, for eksempel, fortalte vinneren.

Premien skulle han likevel bruke fornuftig.

– Jeg synes at jeg alltid har vært god til å spare. Jeg tenker i første omgang å betale ned på boliglån og Lånekassen. Så drømmer jeg litt om en ny bil. Den trenger ikke være dyr og «fancy», men liten og praktisk.

Det virket lite sannsynlig at den ferske Lotto-millionæren kom til å ta av med pengebruken på noen som helst måte.

– Jeg kjøpte fortsatt den billigste osten på vei til jobb i dag, humret han.

– Kanskje jeg skal dra litt tidligere hjem fra jobb i dag? Jeg gleder meg til å komme hjem og fortelle samboeren. Nå kan vi unne oss sushi til middag, avsluttet 33-åringen fornøyd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

15 andrepremievinnere

Selv om ingen sikret seg førstepremiepotten lørdag, var det 15 vinnere som delte andrepremiepotten. Én av dem sikret seg dobbel gevinst, mens resten endte opp med en premie på 125 400 kroner.

Norsk Tipping gratulerer alle lørdagens Lotto-vinnere!

Lotto

11. mai 2024

Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ca. 30 mill. på lørdag

Lørdag 18. mai er det klart for Gulltrekning i Lotto med dobbel førstepremiepott på ca. 30 millioner kroner. Leverer du en kupong innen klokka 18 samme kveld, har du et lodd med i Gull-hatten.

Lykke til!

Lotto

Spillefrist lørdag kl. 18:00

Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *