Katharina Andresen gifter seg i Italia: Her blir den storslåtte bryllupsfeiringen

Katharina Andresen gifter seg i Italia: Her blir den storslåtte bryllupsfeiringen Denne helgen er det duket for et av årets store kjendisbryllup. Siri B. Christensen Mattis Sandblad (foto) Publisert: Publisert: For mindre enn 3 timer siden Kopier lenke Kopier lenke Del på Facebook Del på Facebook Del med e-post Del med e-post En times kjøretur


Katharina Andresen gifter seg i Italia: Her blir den storslåtte bryllupsfeiringen

Katharina Andresen gifter seg i Italia: Her blir den storslåtte bryllupsfeiringen

Denne helgen er det duket for et av årets store kjendisbryllup.

Publisert: Publisert:

En times kjøretur nordover fra Milano ligger en av verdens mest ettertraktede ferieperler for kjendiser: Comosjøen, som blant annet er kjent for sine luksuriøse villaer omringet av frodige fjell og klipper.

Her har Ferd-arving Katharina Andresen (29) og Fredric Kvasnes (34) invitert venner og familie til bryllupsfeiring.

Fredag ettermiddag har flere gjester ankommet luksushotellet Villa d’Este. Blant annet forretningsmannen Christian Ringnes (70).

Med utsikt mot innsjøen ser flere ut til å nyte noe godt i glasset.

Villa d’Este er av Forbes omtalt som et av de eldste og mest etablert luksuriøse hotellene i verden.

Hotellet ligger på en stor eiendom, hvor man kan benytte seg av tennisbaner, treningssenter og spa. Man har også tilgang til egen brygge og basseng.

Det er lite innsyn til hotellet fra utsiden. En mur dekker deler av eiendommen, og ved porten er vaktholdet kledd i fine dresser.

Hotellet er kjent for sine eksklusive og luksuriøse bryllup, og superstjerne Emily Blunt og John Krasinski er blant de som har giftet seg her tidligere.

Katharina Andresen (29) og Fredric Kvasnes (34) ga hverandre sitt ja hjemme i Norge tidligere denne uken, men har invitert til bryllupsfeiring i Italia.

Tidligere fredag publiserte Se og Hør bilder av gjestene som ankom flyplassen i Milano. Fredrik Solvang, David Eriksen og John Carew var blant de avbildede, og ble sammen med et større reisefølge hentet av flere svarte Mercedes-busser med sotede vinduer.

Rundt klokken 14:30 kom de samme bilene kjørende inn porten til luksushotellet.

– Vi ser frem til vår bryllupsfest i Italia og gleder oss til å feire kjærligheten sammen med venner og familie, sa Andresen i en kommentar til DN tidligere denne uken.

Ferd-arving Katharina H. Andresen og Fredrid Kvasnes ga hverandre sitt ja på mandag i en liten seremoni i familievillaen Smedbråten på Bygdøy – men har altså invitert venner og familie til feiring her i vakre omgivelser.

Torsdag kveld var det lite aktivitet ved hotellet.

Rom til over 100.000,- per natt

Hotellet har 152 unike rom med antikk og vintage interiør, og er et «drømmested for bryllup» ifølge egen hjemmeside.

Minsteprisen for en natt koster 1380 euro, cirka 15.833 norske kroner. Skal man ha rom med utsikt mot innsjøen må man ut med 58.288 norske kroner per natt.

En presidentsuite med utsikt mot havet koster cirka 103.283 norske kroner per natt. Hotellet tilbyr også egne villaer hvor det er plass til 12 personer, til en pris på cirka 218.021 kroner per natt.

Villa d’Este har egen båthavn med flere luksuriøse båter. Her med ansatte ombord.

Rigges til fest

Torsdag kveld og fredag formiddag har det vært relativt stille ved det luksuriøse hotellet Villa d’Este, foruten ansatte som bærer på stoler og bord.

Ved vannet er det også en flytebrygge med et stort partytelt som ansatte ser ut til å rigge opp til.

Hotellet ligger i nydelen Cernobbio, som er kjent for å huse flere kjente luksuriøse villaer. Kjører man 15 minutter nordover kommer man til villaen til George Clooney.

Katharina Gamlemshaug Andresen er datter av Johan H. Andresen og eier store deler av investeringsselskapet Ferd AS.

I fjor ble kjent at paret hadde kjøpt seg «tidenes eiendomskjøp i Norden», og betalt 585 millioner kroner for en strandeiendom på Bygdøy.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *