Lange køer i Moss

Lange køer i Moss Trafikanter melder om stillestående køer og fullt kaos i Moss. FRUSTRERT: Flere trafikanter er irriterte etter å ha stått i kø i lengre tid. Foto: Vegfinans webkamera Vis mer Jorun Gaarder Aina Brunborg Ihle Publisert fredag 10. mai 2024 - 15:17 Sist oppdatert fredag 10. mai 2024 - 17:16 Store deler


Lange køer i Moss

Lange køer i Moss

Trafikanter melder om stillestående køer og fullt kaos i Moss.

FRUSTRERT: Flere trafikanter er irriterte etter å ha stått i kø i lengre tid. Foto: Vegfinans webkamera
Vis mer


Publisert


Sist oppdatert


Store deler av Moss sentrum er fredag preget av lange bilkøer. Trafikanter rapporterer ifølge Moss Avis å ha blitt stående halvannen time i kø, bom stille.

En medvirkende årsak er den planlagte stengingen av Fjordveien. Som stenger for gjennomgangstrafikk fra natt til fredag 10. mai og frem til mandag morgen.

Årsaken er omlegging av høyspent i gaten. Dette er en del av forberedelsene for etablering av nytt stasjonsområde, opplyser Bane NOR.

– Det er fortsatt kø, men det ser ut som at det går bedre, sier Tilia Mathre trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen Øst til Dagbladet, Fredag klokken 17.00.

Folk i Moss sier de aldri har opplevd liknende.

– Er det mening at jeg skal bruke 3 timer eller enda mer på en strekning som vanligvis tar 10 min. Nå har jeg brukt 1 time på 100 m. Hvor er de ansvarlige? Respekt for andres tid?, sier en irritert mossing til lokalavisa.

På grunn av veiarbeidet er det få omkjøringsmuligheter, og trafikanter må belage seg på en del kø denne helgen, opplyser trafikkoperatøren.

– Nå må politiet inn på banen og drigere. Her er det null flyt, og komplett kaos!, skrev en frustrert sjåfør i en SMS til Moss Avis.

Politiet melder på sin side at det er lite de kan gjøre med det.

– Politiet er kjent med lange køer i Moss grunnet stenging av Fjordveien. Det er dessverre lite vi får gjort med dette da vi ikke har andre gode alternativer til omkjøring, skriver politiet i øst på X, tidligere Txitter.

I samarbeid med Østfold fylkeskommune har Vegfinans etablert et webkamera på Kanalbrua for å gi sanntidsinformasjon om køsituasjonen. Bildet oppdateres hvert 2. minutt. Meldinger om feil etc. kan meldes på https://ofk.no/tjenester/vei-og-kollektiv/fylkesvei/drift-og-vedlikehold/melde-feil-pa-vei/

Har du video, bilder eller tips? Send til Dagbladet her eller ring oss på 24 00 00 00!


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *