Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo


En mann i 20-årene er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket på Majorstuen i Oslo søndag kveld. Et vitne sier han havnet midt i den dramatiske situasjonen.

Hovedpunkter

  • En mann i 20-årene ble funnet med knivskader i overkroppen i Christian Krohgs gate i Oslo søndag kveld.
  • Mannen ringte selv til politiet og sa han var blitt knivstukket, men klarte ikke å oppgi gjerningspersonens beskrivelse eller fluktrute.
  • Politiet har sperret av åstedet og søker etter gjerningspersonen med store ressurser, blant annet hundepatruljer og helikopter.
  • Mannen er operert på Ullevål sykehus og tilstanden er alvorlig, men stabil.

Bakgrunn

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.30 søndag kveld. En mann hadde ringt inn og sagt at han var blitt knivstukket i Christian Krohgs gate, som ligger mellom Majorstuen og Bislett.

Da politiet kom til stedet, fant de mannen med skader i overkroppen. Han var bevisst, men hadde store blødninger. Han ble raskt fraktet til Ullevål sykehus med ambulanse.

Mannen klarte ikke å gi noen god beskrivelse av gjerningspersonen eller hvilken retning vedkommende hadde løpt. Politiet vet heller ikke hva som var motivet for knivstikkingen eller om det var en tilfeldig eller planlagt handling.

Vitne

Et vitne som TV 2 har snakket med, sier at han havnet midt i den dramatiske situasjonen da han var på vei hjem fra jobb.

– Jeg så en mann som lå på bakken og blødde kraftig fra brystet. Det var en annen mann som holdt rundt ham og prøvde å stoppe blødningen. Han ropte at noen måtte ringe politiet, forteller vitnet.

Vitnet sier at han så en person som løp fra stedet, men at han ikke fikk med seg hvordan personen så ut.

– Det gikk veldig fort. Jeg ble sjokkert og redd. Det er ikke noe man forventer å se på en søndagskveld, sier vitnet.

Søk

Politiet har sperret av åstedet og gjennomfører tekniske undersøkelser og vitneavhør. De har også satt inn store ressurser i søket etter gjerningspersonen, blant annet hundepatruljer og helikopter.

– Vi leter etter en person som kan ha noe med dette å gjøre, men vi har ingen konkret mistenkt foreløpig. Vi ber publikum om å melde fra hvis de har sett eller hørt noe mistenkelig i området, sier operasjonsleder Tor Grøttum til TV 2.

Politiet opplyser at de vil holde vakthold på sykehuset der den skadde mannen ligger. De vil også prøve å avhøre ham når det er medisinsk forsvarlig.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *