Mann omkom: – Tragisk

Sandnes: Mann omkom: - Tragisk En mannlig MC-fører i 50-åra er bekreftet omkommet etter å ha kjørt av veien i Søredalen i Sandnes onsdag kveld. DØDSULYKKE: Politiet fikk melding om at en motorsyklist hadde kjørt ut av veien i Søredalen i Sandnes rundt klokka 19.45 onsdag kveld. Mannen er bekreftet omkommet. Foto: Heidi Karin Gilje


Mann omkom: – Tragisk
Sandnes:

Mann omkom: – Tragisk

En mannlig MC-fører i 50-åra er bekreftet omkommet etter å ha kjørt av veien i Søredalen i Sandnes onsdag kveld.

DØDSULYKKE: Politiet fikk melding om at en motorsyklist hadde kjørt ut av veien i Søredalen i Sandnes rundt klokka 19.45 onsdag kveld. Mannen er bekreftet omkommet. Foto: Heidi Karin Gilje Skog
Vis mer


Publisert


Sist oppdatert


Kort fortalt

  • En mann i 50-åra omkom etter en MC-ulykke i Søredalen, Sandnes.
  • Ulykken skjedde onsdag kveld, og mannen ble fraktet til sykehus med luftambulanse, men livet sto ikke til å redde.
  • Politiet etterforsker saken, og de pårørende er varslet.

Like før klokka 19.45 fikk politiet melding om at en motorsyklist hadde kjørt ut av veien i Søredalen i Sandnes.

Motorsyklisten, en mann i 50-årene, framsto alvorlig skadd. Han ble fraktet til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse, men livet sto ikke til å redde. De pårørende er varslet.

Politiet har tidligere opplyst at mannen var i et større følge med andre motorsyklister. Det er ingen opplysninger som tyder på at det var andre involvert i ulykken enn avdøde, skriver Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

Politiet har gjort undersøkelser på stedet, samt foretatt avhør. De opplyser at det er for tidlig å kommentere hendelsesforløp eller hva som forårsaket ulykken.

– Jeg er blitt informert om den tragiske motorsykkelulykken som skjedde i Sandnes onsdag, og vil uttrykke min dypeste medfølelse med de etterlatte, sier ordfører Kenny Rettore (H) i Sandnes til Dagbladet.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *