Mistet gifteringen: – Mye følelser

Mistet gifteringen: - Mye følelser Stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) retter en åpen henvendelse til metalldetektor-entusiaster i Drammensområdet etter uhell i sola. VEMODIG: - Alltid veldig spesielt når man mister en slik ring, det blir mye følelser. Håper den blir funnet. Om ikke, så er det viktigste uansett kjærligheten, sier Gharahkhani til Drammens Tidenden etter det


Mistet gifteringen: – Mye følelser

Mistet gifteringen: – Mye følelser

Stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) retter en åpen henvendelse til metalldetektor-entusiaster i Drammensområdet etter uhell i sola.

VEMODIG: - Alltid veldig spesielt når man mister en slik ring, det blir mye følelser. Håper den blir funnet. Om ikke, så er det viktigste uansett kjærligheten, sier Gharahkhani til Drammens Tidenden etter det skjebnesvangre ballspillet. Foto: Terje Pedersen / NTB
VEMODIG: – Alltid veldig spesielt når man mister en slik ring, det blir mye følelser. Håper den blir funnet. Om ikke, så er det viktigste uansett kjærligheten, sier Gharahkhani til Drammens Tidenden etter det skjebnesvangre ballspillet. Foto: Terje Pedersen / NTB
Vis mer


Publisert


Sist oppdatert


«Okey folkens. Noen som kjenner noen som har lyst til å lete etter giftering i vannet? Og har verktøy som trengs her i Drammen😅 Om ja, send meg gjerne en PM. Takk ❤️»

Det skriver stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) på sin Facebook-side søndag kveld.

Til Drammens Tidende forteller stortingspresidenten at han søndag tok med seg familien til innsjøen Hagatjern sørøst for Mjøndalen.

– Jeg spilte litt ball i vannet med min sønn da den falt ut. Vi prøvde å finne den, men det er ganske krevende grunn der, sier han til avisa.

Forsøk på å finne gifteringen var til ingen nytte, forteller Gharahkhani til avisa – og tilkjennegir et lite håp om at det kanskje finnes en metalldetektor-entusiast på Facebook-vennelista som er villig til å hjelpe ham.

– Alltid veldig spesielt når man mister en slik ring, det blir mye følelser. Håper den blir funnet. Om ikke, så er det viktigste uansett kjærligheten, sier han til Drammens Tidende.

Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Gharahkhani søndag kveld.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *