Morten var på fest – ble millionær

Steinar Bjørnsson Publisert: 31. mai 2024 Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen. Den aller heldigste Nabolaget-spilleren denne fredagen ble Morten Alfredsen (55) fra Løten i Innlandet som ble kveldens hovedvinner og vant premien på 1 million kroner. Spillefrist


Morten var på fest – ble millionær
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:31. mai 2024

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen.

Den aller heldigste Nabolaget-spilleren denne fredagen ble Morten Alfredsen (55) fra Løten i Innlandet som ble kveldens hovedvinner og vant premien på 1 million kroner.

Nabolaget

Spillefrist hver dag kl. 19:00

Lever spill

Var på fest

Da vi ringte kveldens heldige millionvinner var han på firmafest. Han gikk ut et rolig sted når han hørte at det var fra Norsk Tipping.

– Herregud, så moro. Det er ikke ofte en vinner så mye, sier Alfredsen rolig, men tydelig glad over million-beskjeden.

Alfredsen pleier å levere 5-ukers kuponger i Norsk Tipping appen, og denne gangen gav det endelig utslag.

– Det passer veldig fint, for vi har nettopp kjøpt en gammel skole som vi driver å pusser opp som bolig, så premien kommer veldig godt med der.

Nå gleder han seg til å fortelle det til kona.

– Jeg kjører i dag, så jeg skal hjem å fortelle det hjemme etterpå. Der er det nok noen som blir glade, sier han lurt.

Vi gratulerer med premien.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Sandefjord som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

  • Kristiansand S i Agder

  • Nord-Torpa i Innlandet

  • Årnes i Innlandet

  • Brumunddal i Innlandet

  • Asker kommune i Asker

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld – hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget

Spillefrist hver dag kl. 19:00

Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *