Nabolaget: Han sikret seg milliongevinsten

Line Troller Publisert: 10. mai 2024 Hver fredag kjører vi i gang hovedtrekningen i Nabolaget, hvor den gjeveste premien er 1 million kroner. Denne gangen landet Nabolagets geotag på adressen til en heldig mann i Stavanger i Rogaland. Han ble dermed fredagens hovedvinner av 1 million kroner. Spillefrist hver dag kl. 19:00 Lever spill Tar


Nabolaget: Han sikret seg milliongevinsten
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:10. mai 2024

Hver fredag kjører vi i gang hovedtrekningen i Nabolaget, hvor den gjeveste premien er 1 million kroner.

Denne gangen landet Nabolagets geotag på adressen til en heldig mann i Stavanger i Rogaland. Han ble dermed fredagens hovedvinner av 1 million kroner.

Nabolaget

Spillefrist hver dag kl. 19:00

Lever spill

Tar ikke telefonen

Det lyktes dessverre ikke Norsk Tipping med å komme i kontakt med stavangermannen fredag kveld. Vi vil gjøre nye forsøk på å få snakket med den heldige millionvinneren i løpet av de nærmeste dagene, og artikkelen vil da oppdateres med mer informasjon.

Grunnen til at vi ønsker å snakke med vinnerne er at vi vil sørge for at de er klare over premien, dele våre gratulasjoner, samt få delt nødvendig praktisk informasjon vedrørende konto og utbetaling av premien. I tilfeller med større premier tilbyr vi også økonomisk og juridisk veiledning via vår samarbeidspartner på området, Advokatfirmaet Dehn.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Stavanger som kunne glede seg over premie denne kvelden. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Stavanger, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

  • Mann fra Steinkjer i Trøndelag – 100 000 kr.

  • Mann fra Fyllingsdalen i Vestland – 100 000 kr.

  • Mann fra Geiranger i Møre og Romsdal – 100 000 kr.

  • Kvinne fra Drammen i Buskerud – 100 000 kr.

  • Mann fra Kongsvinger i Innlandet – 100 000 kr.

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld – hele uka

Du trenger ikke vente helt til fredag 17. mai dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Lykke til!

Nabolaget

Spillefrist hver dag kl. 19:00

Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *