Når bør jeg fortelle sjefen om diagnosen min?

Spør om jobben Når bør jeg fortelle sjefen om diagnosen min? Selv om jeg ikke trenger sykmelding, føles det som om jeg skjuler noe når jeg ikke forteller om hva jeg sliter med psykisk. Silje Endresen Reme Professor i psykologi ved Universitetet i Oslo og psykologspesialist ved Ullevål sykehus. Publisert: Publisert: For mindre enn 20


Når bør jeg fortelle sjefen om diagnosen min?

Når bør jeg fortelle sjefen om diagnosen min?

Selv om jeg ikke trenger sykmelding, føles det som om jeg skjuler noe når jeg ikke forteller om hva jeg sliter med psykisk.

  • Silje Endresen Reme
    Silje Endresen Reme

    Professor i psykologi ved Universitetet i Oslo og psykologspesialist ved Ullevål sykehus.
Publisert: Publisert:

Spør om jobben

Psykolog Silje Endresen Reme og hodejeger Kathrine Evenmo Ervik svarer på spørsmål fra E24s lesere om karriere, arbeidsliv og balansen mellom jobben og livet. Teksten gir uttrykk for skribentens holdning. Send inn ditt spørsmål til karriereogledelse@e24.no.

Les hele saken med abonnement

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *