Oppussingsobjekt gikk 3 millioner over prisantydning

Oppussingsobjekt gikk 3 millioner over prisantydning En leilighet med tre soverom og «moderniseringsbehov» ved St. Hanshaugen i Oslo ble solgt for 14,65 millioner kroner. Leiligheten på Vallenløkka har et bruksareal på 137 kvadratmeter. Foto: Marika Mørkestøl / Marikafoto Malene Emilie Rustad Publisert: Publisert: For mindre enn 50 minutter siden Kopier lenke Kopier lenke Del på


Oppussingsobjekt gikk 3 millioner over prisantydning

Oppussingsobjekt gikk 3 millioner over prisantydning

En leilighet med tre soverom og «moderniseringsbehov» ved St. Hanshaugen i Oslo ble solgt for 14,65 millioner kroner.

Publisert: Publisert:

Det bekrefter Kennet Hessvik ved Privatmegleren til E24. Han sier at det var fem-seks personer som knivet om leiligheten, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Leiligheten på Valleløkken, et strøk i bydel St. Hanshaugen i Oslo, beskrives som en «sjelden anledning» i boligannonsen. Det er en 5-roms med «moderniseringsbehov» over et bruksareal på 137 kvadratmeter.

Prisantydningen lå på 11,6 millioner kroner – og ble solgt for 14,65 millioner kroner.

Les på E24+

Her blir boligprisveksten sterkest

Leiligheten ligger i annen etasje og har tre soverom, peis, balkong og en frodig bakgård. Med på kjøpet følger tre disponible boder og mulig parkeringsplass, ifølge annonsen. Bygården stod ferdig i 1925.

Sterk boligprisvekst

Boligmarkedet har vært sterkere i starten av 2024 enn det mange eksperter hadde sett for seg. Det til tross for at renten ble satt opp gjennom hele fjoråret, og boliglån ble dyrere og dyrere.

I Oslo steg prisene med 1,3 prosent i april.

Blant annet mener seniorøkonom Sara Midtgaard i Handelsbanken at veksten i Oslo fremover blir sterkest for de sentrumsnære leilighetene, som på Frogner, St. Hanshaugen og Majorstuen.

Onsdag neste uke får vi svar på hvordan prisutviklingen var i mai, når Eiendom Norge legger frem sin boligprisstatistikk.

– Vår prognose er at boligprisene skal svakt nedover resten av året, og så først begynne å stige igjen innen 2025, har sjeføkonom Nejra Macic i Prognosesenteret uttalt til E24.

Macic sier hun er overrasket over utviklingen i boligmarkedet så langt i år.

– Jeg synes det er rart at alle renteøkningene som har kommet, ikke har gitt større negativt utslag i bruktboligmarkedet. Jeg tror en av årsakene til det, er at nyboligmarkedet har tatt hele støyten.

Les også

Økonomer uenige etter «kruttsterk» boligprisvekst: – Har vært overraskende


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *