Over 60 mill. i potten: Nå kan du spille Vikinglotto på en helt ny måte

Line Troller Publisert: 14. mai 2024 Onsdag ligger det ca. 62 millioner kroner i førstepremiepotten i Vikinglotto, til den eller de som skulle være så heldige å prikke inn den riktige tallrekken bestående av 6+1 riktige tall. Dersom du ønsker å dele både spill, innsats og en eventuell premie med venner og familie, kan dere


Over 60 mill. i potten: Nå kan du spille Vikinglotto på en helt ny måte
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:14. mai 2024

Onsdag ligger det ca. 62 millioner kroner i førstepremiepotten i Vikinglotto, til den eller de som skulle være så heldige å prikke inn den riktige tallrekken bestående av 6+1 riktige tall.

Dersom du ønsker å dele både spill, innsats og en eventuell premie med venner og familie, kan dere enkelt levere spill som et spillelag.

Vikinglotto

Spillefrist onsdag kl. 18:00

Lever spill

Eneste mulighet for et lovlig spillelag

Nå kan du levere spill hos Norsk Tipping sammen med andre gjennom å opprette et spillelag.

Spillelag hos Norsk Tipping er den eneste lovlige måten å levere spill som et spillelag på, og er i dag mulig på spillene Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Tipping og Oddsbomben, mens Oddsen fungerer litt annerledes.

Inviter de du vil spille med inn i spillelaget ditt, så holder vår løsning orden på innsats, premier og deltakere.

LES MER: Sindre Helgeland (24) er av de som har opprettet et spillelag hos Norsk Tipping

Se hvordan du enkelt kan opprette spillelag i videoen under

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

To norske førstepremievinnere den siste måneden

Fem ganger så langt i 2024 har førstepremiepotten i Vikinglotto blitt utbetalt til én heldig vinner. Alle fem gangene har den gått til nordmenn.

Bare i løpet av den siste måneden har to norske kvinner vunnet hver sin førstepremiepott på 48,6 og 49,3 millioner kroner, etter å ha gjettet seg frem til 6+1 riktige tall hver sin onsdagskveld.

Først ut var en kvinne fra Østfold som vant 48 658 985 kroner i trekningen 10. april. To uker senere, onsdag 24. april, kunne nok en heldig kvinne fra Østfold juble etter å ha vunnet hele 49 320 805 kroner.

Over 60 millioner kroner i potten

Onsdag 15. mai er det klart for ny Vikinglotto-trekning. Da vil førstepremiepotten som nevnt være på ca. 62 millioner kroner. Andrepremiepotten vil å være på ca. 2,7 millioner kroner.

Lykke til!

Vikinglotto

Spillefrist onsdag kl. 18:00

Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *