Overøst med «penis-ballonger»

Donald Trump Overøst med «penis- ballonger» En ivrig Trump-supporter bestemte seg for å klistre velkjente ansikter på de oppsiktsvekkende ballongene under rettssaken torsdag. HEISANN: Denne penisformede ballongen dukket opp utenfor tinghuset der Donald Trump tilbringer mye tid for tida. Foto: Reuters / NTB Vis mer Amalie Bernhus Årtun Publisert fredag 17. mai 2024 - 02:39


Overøst med «penis-ballonger»
Donald Trump

Overøst med «penis-ballonger»

En ivrig Trump-supporter bestemte seg for å klistre velkjente ansikter på de oppsiktsvekkende ballongene under rettssaken torsdag.

HEISANN: Denne penisformede ballongen dukket opp utenfor tinghuset der Donald Trump tilbringer mye tid for tida. Foto: Reuters / NTB
Vis mer


Publisert


I over en måned har rettssaken mot tidligere president Donald Trump i den såkalte hysjpengesaken utspilt seg på innsida av tinghuset på nedre Manhattan i New York.

For tredje dag på rad har Trumps tidligere advokat og hovedvitne Michael Cohen blitt grillet om hans involvering i saken.

Men samtidig som retten gikk sin gang bak de lukkede dørene, hadde en ivrig Trump-supporter bestemt seg for å gjøre et sprell like utenfor bygningen.

Flere bilder og videoer fra området viser gigantiske penis-formede ballonger som flagrer rundt utenfor tinghuset.

FLERE TILSKUERE: Flere Trump-tilhengere så på da lufta over dem ble fylt av penis-ballonger. Foto: Reuters / NTB

FLERE TILSKUERE: Flere Trump-tilhengere så på da lufta over dem ble fylt av penis-ballonger. Foto: Reuters / NTB
Vis mer

På ballongene er det klistret på utklipp av flere velkjente ansikter fra den pågående rettssaken, melder CNN. Disse er personer som Trump har gått hardt ut mot tidligere.

En av de som er festet på de skinnende og rosa ballongene er Alvin Bragg, statsadvokaten i saken til Trump.

På andre ballonger kan man blant andre se dommer Juan Merchan og Jack Smith fra påtalemyndigheten. Merchan leder rettssaken om hysjpengene, mens Smith har tatt ut siktelser mot Trump i ulike straffesaker.

Ble stoppet

Ifølge Business Insider var det en Trump-supporter som frigjorde dusinvis av ulike ballonger fra en lastebil utenfor bygningen.

FORSVANT: Den skinnende ballongen ble observert da den passerte det amerikanske flagget. Foto: Shutterstock / NTB

FORSVANT: Den skinnende ballongen ble observert da den passerte det amerikanske flagget. Foto: Shutterstock / NTB
Vis mer

Vedkommende skal angivelig ikke ha rukket å slippe løs alle penis-ballongene, da han ble stoppet av en sikkerhetsvakt på stedet.

Bilder viser hvordan flere av heliumballongene fløy av sted opp i himmelen. Samtidig som ballong-stuntet utspilte seg, sto flere Trump-tilhengere og viftet med flagg og bannere.

NEW YORK: Donald Trump har allerede fått tilnavnet «Sleepy Don» etter at han tilsynelatende duppet av i rettssalen på dag én av hysjpengesaken mot ham. Video/reporter: Vegard Kvaale
Vis mer

Flere anklager

Oppe i bygningens 15. etasje satt Trump selv, samtidig som ballong-seansen fanget oppmerksomheten like utenfor.

Han er tiltalt av statsadvokaten for å ha forfalsket dokumenter og regnskap, blant annet ved uriktig bokføring av såkalte hysjpenger.

Det er 77-åringens tidligere advokat Cohen som i disse dager er vitne i rettssaken. Han har erkjent å ha betalt 130 000 dollar til pornostjerna Stormy Daniels, for å få henne til å være stille om en angivelig affære med Trump.

Selv om rettssaken er langvarig, har det oppstått flere situasjoner som skaper mye oppmerksomhet underveis. Seinest på tirsdag ble Trump angivelig fersket for å sovne under rettssaken for tredje gang, ifølge The Independent.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *