Peppes Pizza tjente over 40 millioner i 2023

Peppes Pizza tjente over 40 millioner i 2023 Pizzakjeden doblet inntjeningen. Peppes Pizza viser til at blant annet god kostnadsstyring ga et sterkt 2023. Foto: Lise Åserud / NTB Kristian Aaser Publisert: Publisert: For mindre enn 10 minutter siden Kopier lenke Kopier lenke Del på Facebook Del på Facebook Del med e-post Del med e-post


Peppes Pizza tjente over 40 millioner i 2023

Peppes Pizza tjente over 40 millioner i 2023

Pizzakjeden doblet inntjeningen.

Publisert: Publisert:

Peppes Pizza tjente 40,5 millioner kroner før skatt i 2023, en kraftig oppgang fra 20 millioner året før. Det viser pizzakjedens ferske årsregnskap.

– Peppes er en solid merkevare med fantastisk gode spiseopplevelser som leverer godt i dagens marked. Vi er fornøyde med utviklingen i 2023, sier driftsdirektør Håvar Hansen i en uttalelse til E24 gjennom kommunikasjonsavdelingen.

«Volumvekst og god kostnadsstyring» er bakgrunnen for det sterke resultatet, ifølge driftsdirektøren.

Pizzakjeden hadde ved inngangen av året 79 restauranter, hvor 30 av dem er egeneide.

Les på E24+

Økonomer om første rentekutt: – Viktig å unngå kronesvekkelse

Økte inntektene

Peppes Pizzas salgsinntekter var på 446 millioner kroner i fjor, mot 432 millioner året i forveien.

De samlede inntektene steg til 521,9 millioner fra 507,7 millioner i 2022.

Pizzakjedens kostnader var relativt stabile i fjor sammenlignet med året før. Varekostnadene økte et med én million kroner til 104,1 millioner, mens de samlede kostnadene falt med nesten 4 millioner og endte på 480 millioner i 2023.

Droppet børsnotering

Peppes Pizza er eid av Jordanes, som rett før helgen droppet en planlagt børsnotering.

Det var andre gang på kort tid at Jordanes la børsplaner på is. I mars i fjor var første gang det kom melding om noteringsplaner, før selskapet i november i fjor besluttet å utsette det hele. I april i år meldte så Jordanes at forholdene lå til rette, men nå trekkes altså planene igjen.

I tillegg til Peppes Pizza eier Jordanes blant annet Synnøve Finden, Bodylab, Sørlandschips, Backstube og Camilla Phil Cosmetics.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *