Politiet aksjonerte mot narkotikasalg på kjøpesenter i Moss


Politiet i Moss gjennomførte en aksjon mot narkotikasalg på Amfi Moss kjøpesenter fredag ettermiddag. Flere personer ble pågrepet og siktet for besittelse og omsetning av narkotika.

Hovedpunkter

  • Politiet fikk tips om at det foregikk narkotikasalg på Amfi Moss kjøpesenter fredag ettermiddag.
  • Politiet rykket ut med flere patruljer og sivilkledde betjenter, og slo til mot flere mistenkte personer på senteret.
  • Politiet pågrep fem personer, fire menn og en kvinne, i alderen 18 til 25 år, og beslagla mindre mengder narkotika, hovedsakelig hasj og marihuana.
  • De pågrepne ble tatt med til politistasjonen for avhør og videre etterforskning. De er siktet for brudd på narkotikaloven.

Bakgrunn

Politiet i Moss har lenge jobbet med å bekjempe narkotikakriminalitet i byen, og har fått flere tips fra publikum om at det foregår salg av narkotika på ulike steder, blant annet på Amfi Moss kjøpesenter.

Amfi Moss er et av de største kjøpesentrene i Østfold, med over 70 butikker og spisesteder. Senteret ligger sentralt i Moss sentrum, og har mange besøkende hver dag.

Aksjon

Fredag ettermiddag fikk politiet et konkret tips om at det var flere personer som solgte narkotika på senteret. Politiet rykket ut med flere patruljer og sivilkledde betjenter, og slo til mot de mistenkte personene.

Politiet pågrep fem personer, fire menn og en kvinne, i alderen 18 til 25 år, som hadde mindre mengder narkotika på seg. Politiet beslagla også noe kontanter og mobiltelefoner som kan knyttes til narkotikasalget.

De pågrepne ble tatt med til politistasjonen for avhør og videre etterforskning. De er siktet for brudd på narkotikaloven, og kan vente seg bøter eller fengselsstraffer.

Reaksjoner

Politiet er fornøyd med resultatet av aksjonen, og mener at de har avdekket et narkotikanettverk som har operert i Moss over lengre tid. Politiet takker også publikum for tipsene som førte til aksjonen.

Politiet oppfordrer folk til å fortsette å melde fra hvis de ser eller vet om narkotikasalg i byen. Politiet understreker at de tar alle tips alvorlig, og at de vil følge opp med flere aksjoner i fremtiden.

Amfi Moss kjøpesenter ønsker ikke å kommentere saken, men henviser til politiet. Senterleder Torill Berg sier til Moss Avis at hun ikke har merket noe til narkotikasalget på senteret, men at hun stoler på at politiet gjør en god jobb.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *