Resultathopp for Flex LNG

Resultathopp for Flex LNG Gassfraktrederiet vil dele ut 40 millioner dollar til aksjonærene. Flex LNG har en markedsverdi på rundt 17 milliarder kroner. Foto: Flex LNG Asgeir Aga Nilsen Publisert: Publisert: For mindre enn 20 minutter siden Kopier lenke Kopier lenke Del på Facebook Del på Facebook Del med e-post Del med e-post Det John


Resultathopp for Flex LNG

Resultathopp for Flex LNG

Gassfraktrederiet vil dele ut 40 millioner dollar til aksjonærene.

Publisert: Publisert:

Det John Fredriksen-dominerte gassfraktrederiet Flex LNG legger torsdag morgen frem tallene for årets tre første måneder.

  • Resultatet etter skatt landet på 33,2 millioner dollar, mot 16,5 millioner dollar i samme periode året før.
  • Inntektene endte på 90,2 millioner dollar, mot 92,5 millioner dollar i samme periode året før.
  • Selskapet vil betale ut et utbytte på 0,75 dollar per aksje for første kvartal, tilsvarende rundt 40 millioner dollar.

Store utbytter

Flex LNG-sjef Øystein Kalleklev sier at resultatene var som ventet og peker på selskapets prognose om inntekter på rundt 90 millioner dollar.

Habn trekker frem solide resultater og ordrereserve samt at rederiet har 383 millioner dollar i kassen og ingen gjeldsforfall før 2028.

Kalleklev peker videre på at utbyttet de siste tolv månedene beløper seg til 3,125 dollar per aksje, som gir en løpende avkastning på 11 prosent.

– I løpet av de siste tre årene har det totale utbyttet som er erklært og utbetalt vokst til 510 millioner dollar, sier han.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *