Selger «relativt falleferdig» hus for 75 millioner

Selger «relativt falleferdig» hus for 75 millioner Huset på den gedigne strandeiendommen har ikke toalett. Nå blir det forsøkt solgt for andre gang. Nesøya-eiendommen består av et hovedhus og et anneks, med egen strandlinje og brygge. Foto: Sidsel Hvaal/Budstikka Erik Tangen Publisert: Publisert: For mindre enn 10 minutter siden Kopier lenke Kopier lenke Del på


Selger «relativt falleferdig» hus for 75 millioner

Selger «relativt falleferdig» hus for 75 millioner

Huset på den gedigne strandeiendommen har ikke toalett. Nå blir det forsøkt solgt for andre gang.

Publisert: Publisert:

Den 5,6 mål store eiendommen, som ligger på eksklusive Nesøya i Asker, ble forsøkt solgt i fjor sommer, men ble etter noen måneder trukket fra markedet.

Nå er eiendommen lagt ut for salg igjen til samme pris, 75 millioner kroner. Denne gangen følger det med rivningstillatelse for hovedhuset og annekset på eiendommen.

Mangler toalett

Bygningsmassen synger mildt sagt på siste verset. I salgsoppgaven står det at bygget trenger så omfattende rehabilitering at det er bedre å rive.

Hovedhuset, som beskrives som «relativt falleferdig», ligger like innenfor det såkalte 100-metersbeltet langs sjøen, hvor det er et generelt byggeforbud. Huset har ikke toalett og har kun benyttet seg av regnvann som vannkilde, står det i salgsoppgaven.

Les også

«Kaptein Sabeltann» selger strandhus i Kristiansand

Eiendomsmegler Thomas Wahl i Aktiv Eiendomsmegling sier til E24 at han har fått munnkurv og ikke kan kommentere saken.

Eiendommen selges som et dødsbo. E24 har vært i kontakt med en av arvingene som ikke ønsket å uttale seg om saken.

Kan bli nest dyrest i Asker

Skulle eiendommen bli solgt til prisantydning eller mer vil det være den nest dyreste eiendommen som er omsatt i Asker kommune.

Gustav Witzøes nære medarbeider Thomas Jessen (47) og kona Doribeth Jessen (38) skal tidligere i år ha satt prisrekord på Nesøya etter å ha kjøpt en strandvilla for 89 millioner kroner av Pareto-topp Ole Henrik Bjørge.

– Selv kaller vi det bare hytta, sa laksemilliardæren om luksusboligen til E24.

Den 3,7 mål store eiendommen har en lang strandlinje med eget badehus og brygge, samt en egen tennisbane.

Europris-arving får ikke solgt

89 millioner kroner er også prislappen på investor og Europris-arving Dag Høilis luksusbolig på Nesøya, som fortsatt er usolgt etter over fire måneder på markedet.

Til E24 har Høili forklart at han selger boligen fordi han har bestemt seg for å flytte til Dubai.

Boligen ble første gang forsøkt solgt i 2017, den gang med en prisantydning på 58 millioner kroner. Siden den gang skal Høili ha pusset opp boligen for over 24 millioner kroner.

Les også

Oppussingsobjekt gikk 3 millioner over prisantydning


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *