Selger ved surfestrand: – Utlendingene følger med på Finn

Selger ved surfestrand: – Utlendingene følger med på Finn Ifølge megleren har det vært vanskelig å skulle sette en pris på den unike eiendommen. Han mener bølgefrelste turister fra hele verden kan være i kjøpergruppen. I Hoddevika, ved den kjente surfestranden, selges nå denne fritidsboligen til en prisantydning på 17 millioner kroner. Foto: Tor Lie/Sem


Selger ved surfestrand: – Utlendingene følger med på Finn

Selger ved surfestrand: – Utlendingene følger med på Finn

Ifølge megleren har det vært vanskelig å skulle sette en pris på den unike eiendommen. Han mener bølgefrelste turister fra hele verden kan være i kjøpergruppen.

Publisert: Publisert:

– Dette er en svært spesiell eiendom. Det er så vakkert at det ikke er til å tro, sier Marius Berger, eiendomsmegler i Sem & Johnsen.

Han snakker om en eiendom i Hoddevika ved Stadlandet, som de nå har lagt ut for salg til en prisantydning på 17 millioner kroner.

– Eiendommen ligger et steinkast unna den verdensberømte surfestranden og i et vernet naturlandskap. Her får du ingen naboer innpå deg, i et landskap som er en nytelse å se på, sier megleren.

Den 225 kvadratmeter store hytten ble bygget i 2014.

Hoddevika er kjent som et av de aller beste stedene for surfing i Norge, og tiltrekker seg hvert år bølgefrelste turister fra hele verden.

Fjordenes Tidende omtalte først salget i surfeparadiset.

En «feinschmecker»

– Hvem er en typisk kjøper for denne eiendommen?

– Det kan både være noen i Norge, men også noen fra utlandet. Det er jo klart at det er stor sannsynlighet for at det er noen som er glad i surfing, sier megleren.

Hytta er 15 år gammel.

– Dette kan også være et interessant kjøp for en «feinschmecker». Noen som er ute etter høy standard og en helt unik eiendom. Du vil ikke finne noe tilsvarende, sier Berger.

– Utlendingene følger med på Finn

Med en godt kjent svak krone har utlendingers kjøpekraft i Norge steget markant de siste årene. Flere meglere har også begynt å henvende seg til utlandet for salg av dyrere boliger.

– Har dere gjort det?

– Vårt oppdrag er å maksimere verdiene for selger, og dette kan bli et aktuelt kjøp for utlendinger. Men foreløpig har vi ikke henvendt oss til utlandet. Jeg har solgt mange sjøeiendommer i Lofoten, og av erfaring så følger utlandingene nå med på Finn.no. Vi holder igjen inntil videre.

Eiendommen ligger et steinkast unna den verdensberømte surfestranden.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *