Sexfest-hovedstaden rammes av skandale

Sexfest-hovedstaden rammes av skandale Den franske strandbyen er kjent for sine ville swingers-fester. Nå har en spåkone snudd idyllen på hodet. IDYLL: Det er mørke skyer over den idylliske sexhovedstaden Agde sørøst i Frankrike. Borgermesteren skal ha blitt utnyttet av en spåkone. Foto: NTB Vis mer Trym Mogen Publisert mandag 27. mai 2024 - 23:15


Sexfest-hovedstaden rammes av skandale

Sexfest-hovedstaden rammes av skandale

Den franske strandbyen er kjent for sine ville swingers-fester. Nå har en spåkone snudd idyllen på hodet.

IDYLL: Det er mørke skyer over den idylliske sexhovedstaden Agde sørøst i Frankrike. Borgermesteren skal ha blitt utnyttet av en spåkone. Foto: NTB
Vis mer


Publisert


Sist oppdatert


Kort fortalt

 • Den idylliske franske strandbyen Agde, kjent for sitt store swingersmiljø, er nå i kaos etter en skandale med en spåkone og byens borgermester.
 • Spåkona Sophia Martinez er anklaget for underslag, mens borgermesteren Gilles d’Ettore er anklaget for å ha brukt offentlige penger på henne.
 • Begge er fengslet.
 • Hvert år reiser titusener av par fra hele Europa til den idylliske byen Agde helt sør på Frankrikes Middelhavskyst ved grensa til Spania. Det er ikke bare vakre strender og gode solforhold som tiltrekker besøkende.

  Byen er åsted for Europas største swingersmiljø og mange reiser dit for partnerbytter og ville sexfester.

  Nå har en ny skandale som involverer ei spåkone og byens borgermester ført ti ville tilstander i byen og sendt dem begge i fengsel.

  – Lurt av spåkone

  Spåkona Sophia Martinez er anklaget for underslag av borgermesterens penger, mens han selv er anklaget for å ha brukt offentlighetens penger på nettopp henne.

  Bakgrunnen er at Martinez hevdet å kunne snakke med de døde. Borgemesteren, den tidligere politimannen og etterretningsoffiseren Gilles d’Ettore, skal ha bedt henne om å oppnå kontakt med hans avdøde far, skriver BBC.

  Kvinnen skal angivelig ha «lykkes» i den grad at hun imiterte farens stemme under seanser og lurte borgermesteren både ansikt til ansikt og over telefonen. Borgermesteren skal ha fått tusenvis av telefoner fra «englestemmer» som oppfordret ham til å hjelpe spåkona, skriver Le Parisien.

  Deretter skal han ha betalt for overdådige luksusturer for spåkona og hennes familie med offentlige penger.

  – Historien er helt syk

  Borgermesterens advokat påstår at han er blitt manipulert.

  – Historien er helt syk. Det er en mann som er borgermester, tidligere parlamentsmedlem og veldig intelligent. Så skjønner du at han kan bli manipulert av en kvinne. Hun fant en mentalt svakhet hos ham og utnyttet den for personlig vinning. Det tok lang tid før han aksepterte at han hadde blitt svindlet, sier advokaten, Jean Marc Darrigade til BBC.

  Spåkonas advokat Luc Abratkiewicz sier at spåkona innrømmer å ha brutt borgermesterens tillit, men nekter for manipulering.

  – Mange klienter, både leger og advokater har sagt at hun har mystiske krefter. Hn har avslørt detaljer om livene deres som ingen andre har visst om, sier han.


  0 kommentarer

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *