Skeiv på jobben: – Jeg ble redd for å vise hvem jeg var

Karriere og ledelse Skeiv på jobben: – Jeg ble redd for å vise hvem jeg var – Det er fint med regnbueflagg, men det viktigste er det man gjør resten av året, sier Hans-Kristian Buer (33). Fem tiltak kan gjøre en forskjell for mange. Publisert: Publisert: For mindre enn 10 minutter siden Hver tredje homofile


Skeiv på jobben: – Jeg ble redd for å vise hvem jeg var

Skeiv på jobben: – Jeg ble redd for å vise hvem jeg var

– Det er fint med regnbueflagg, men det viktigste er det man gjør resten av året, sier Hans-Kristian Buer (33). Fem tiltak kan gjøre en forskjell for mange.

Publisert: Publisert:

Hver tredje homofile og lesbiske holder legningen sin skjult på jobb. Homofile Hans-Kristian Buer (33) er ikke blant dem. Men han har erfart hvilken kostnad det kan ha å være åpen.

Les hele saken med abonnement

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *