Skjøt fra motorsykkel: 9-åring kritisk skadd

London Skjøt fra motorsykkel: 9-åring kritisk skadd Politiet har satt inn alle krefter etter skyteepisoden onsdag. ETTERFORSKES FOR FULLT: Kriminalteknikere på plass i Kingsland High Street i Hackney i øst-London, i nærheten av der skyteepisoden fant sted. Foto: James Manning / Pa Photos Vis mer Oda Ording Publisert torsdag 30. mai 2024 - 17:30 Sist


Skjøt fra motorsykkel: 9-åring kritisk skadd
London

Skjøt fra motorsykkel: 9-åring kritisk skadd

Politiet har satt inn alle krefter etter skyteepisoden onsdag.

ETTERFORSKES FOR FULLT: Kriminalteknikere på plass i Kingsland High Street i Hackney i øst-London, i nærheten av der skyteepisoden fant sted. Foto: James Manning / Pa Photos
Vis mer


Publisert


Sist oppdatert


En 9 år gammel jente er blant ofrene etter at en person onsdag kveld begynte å skyte fra en motorsykkel i Hackney øst i London, opplyser Scotland Yard (Stor-Londons politistyrke).

Hun er livstruende skadd. I tillegg ble tre menn skutt – deres tilstand er stabil.

– Jeg vet at dette vil skape ekstrem bekymring blant lokale. Vi deler bekymringen og en akutt etterforskning er iverksatt for å identifisere og ansvarliggjøre dem som sto bak, sier James Conway, distriktskommandør for Hackney og Tower Hamlets i en uttalelse på X (tidligere Twitter).

Det var en bevæpnet person på motorsykkel som skjøt mot de tre mennene som satt utenfor en restaurant i Hackney-området. Jenta satt inne på restauranten, med familien sin.

De tre mennene er henholdsvis 26, 37 og 42 år gamle, skriver nyhetsbyrået Reuters. Det skal ikke være en relasjon mellom dem og den skadde jenta.

En stjålet motorsykkel ble funnet i nærheten.

Conway varsler betydelig tilstedeværelse av politi i området, inkludert bevæpnede tjenestepersoner, for å trygge og støtte.

– Vi vil også fortsette vårt utrettelige fokus på å bekjempe vold, våpenkriminalitet og de lovbryterne som setter våre lokalsamfunn i fare.

Rettelse: I en tidligere utgave av denne saken, sto det at en jente og tre menn ble drept i skyteepisoden. Det riktige er at jenta er livstruende skadd og de tre andre er i stabil tilstand. Dette ble rettet klokka 17.25 torsdag 30. mai.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *