Syklist og elsparkesyklist skadet i sammenstøt i Oslo


En syklist og en elsparkesyklist er fraktet til sykehus med lettere skader etter å ha kollidert med hverandre i Oslo sentrum fredag ettermiddag. Politiet etterforsker årsaken til ulykken.

Hovedpunkter

  • En syklist og en elsparkesyklist kolliderte i krysset mellom Storgata og Hausmanns gate i Oslo fredag ettermiddag.
  • Begge førerne ble skadet i sammenstøtet og ble kjørt til Ullevål sykehus med ambulanse.
  • Politiet har beslaglagt elsparkesykkelen og opprettet sak på forholdet.
  • Politiet ber vitner om å melde seg hvis de har sett ulykken.

Bakgrunn

Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.15 fredag ettermiddag. En syklist og en elsparkesyklist hadde kollidert i krysset mellom Storgata og Hausmanns gate i Oslo sentrum.

Nødetatene rykket ut til stedet og fant de to førerne på bakken. De hadde begge pådratt seg lettere skader i hodet, armer og bein. De ble behandlet av ambulansepersonell på stedet, før de ble kjørt til Ullevål sykehus for videre undersøkelser.

Årsak

Det er foreløpig uklart hva som var årsaken til ulykken. Politiet har avhørt de to førerne og vitner på stedet, men har ikke fått noen klar forklaring på hva som skjedde.

Politiet har beslaglagt elsparkesykkelen som var involvert i ulykken, og vil undersøke den nærmere. De vil også sjekke overvåkningskameraer i området for å se om de kan gi mer informasjon.

Politiet har opprettet sak på forholdet, og vil vurdere om det er grunnlag for å ilegge noen av partene forelegg eller anmeldelse.

Vitner

Politiet ber om at vitner som har sett ulykken, melder seg. De kan kontakte politiet på telefon 02800 eller e-post oslo.sentrum@politiet.no.

Politiet minner også om at det er viktig å følge trafikkreglene når man ferdes på sykkel eller elsparkesykkel, og å være oppmerksom på andre trafikanter.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *