Tidligere EQT-topp solgte villa i Oslo med millionrabatt

Tidligere EQT-topp solgte villa i Oslo med millionrabatt Eiendommen på Ris i Oslo gikk 3,5 millioner under prisantydning, men selger Anders Misund er fornøyd, ifølge megleren. Anders Misund, her avbildet i 2013. Foto: Heiko Junge / NTB Marianne Stensland Publisert: Publisert: For mindre enn 20 minutter siden Kopier lenke Kopier lenke Del på Facebook Del


Tidligere EQT-topp solgte villa i Oslo med millionrabatt

Tidligere EQT-topp solgte villa i Oslo med millionrabatt

Eiendommen på Ris i Oslo gikk 3,5 millioner under prisantydning, men selger Anders Misund er fornøyd, ifølge megleren.

Publisert: Publisert:

Anders Misund var inntil i fjor en av Norges best betalte innen private equityprivate equityInvesteringer i selskaper som ikke er børsnoterte, ofte for å utvikle dem før de selges eller børsnoteres, som nordensjef og partner i oppkjøpsfondet EQT.

Nå har han og ektefellen Sol Farestveit Misund solgt sin villa i Oslo, ifølge en oversikt fra Ambita.

Kjøperne betalte 31,5 millioner for huset på Ris, som lå ute til en prisantydning på 35 millioner kroner.

Trimrom og vinrom

Det var partner og eiendsmegler Anders Langtind i Privatmegleren Ullevål som solgte boligen.

Det 450 kvadratmeter store huset ligger nær marka. Det består av flere stuer, omkledningsrom, hobbyrom og bad, i tillegg til et trimrom og vinrom, ifølge annonsen. Det følger også med en egen hybel og et utekjøkken.

Les på E24+

109 tjente mer enn 3 mill. i PE-bransjen i 2022

– Når det gjelder salgssummen ble den litt lavere enn det vi hadde håpet på, men opplever at Misund er tilfreds med salget og salgsprosessen, skriver Langtind i en sms til E24.

– Utover det har jeg ikke noen kommentar til salget, skriver han.

Kjøpte Norges nest dyreste

Misund er nå styreleder i mikrofondet Abler Nordic, som for det meste investerer i såkalt financial inclusionfinancial inclusionTilbyr investeringer i løsninger som gir finansielle tjenester til fattige i utviklingsland. .

Til tross at ekteparet Misund nå selger en bolig for over 30 millioner, representerer beløpet bare en brøkdel av hva de har brukt på bolig de siste årene.

I fjor kjøpte paret en av Norges dyreste boliger på Vettakollen i Oslo av dagligvaretopp Stein Erik Hagens eldste datter, Camilla Hagen Sørli. Prislappen for giganteiendommen var på hele 140,5 millioner kroner, kun slått av Ferd-arving Katharina Gamlemshaug Andresens strandeiendom på Bygdøy.

Les på E24+

Dette er de dyreste boligene i 2023

I tillegg eier de et 1.000 kvadratmeterstort ferieparadis på Nøtterøy, ifølge Finansavisen.

Den 16 mål store strandeiendommen ble kjøpt for 30,7 millioner kroner i 2019. Etter renovering har totalkostnaden passert 100 millioner kroner, antyder kilder til avisen. Nærmeste nabo er reder John Fredriksen.

I skattelistene for 2022 sto Anders Misund oppført med en skattbar inntekt på over 73 millioner kroner og en ligningsformue på mer enn 3,23 milliarder kroner.

E24 har vært i kontakt med Misund, som ikke har noen kommentar til salget.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *