To motorsyklister hardt skadd i ulykker på E6


To motorsyklister er alvorlig skadd etter å ha vært involvert i ulykker med lastebiler på E6 fredag. En av dem omkom senere på sykehuset.

Hovedpunkter

  • En motorsyklist kolliderte med en lastebil på E6 ved Sluppen i Trondheim fredag ettermiddag.
  • Motorsykkelføreren ble fraktet til St. Olavs hospital med alvorlige skader, men døde av skadene.
  • En annen motorsyklist krasjet med en lastebil på E6 ved Lillestrøm fredag kveld.
  • Motorsykkelføreren ble fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader, men tilstanden er stabil.

Ulykke i Trondheim

Den første ulykken skjedde på E6 ved Sluppen i Trondheim rundt klokken 13.30 fredag. En motorsykkel og en lastebil kolliderte i nordgående retning, og motorsykkelen ble liggende under lastebilen.

Nødetatene rykket ut til stedet, og motorsykkelføreren ble fraktet til St. Olavs hospital med alvorlige skader. Politiet opplyste senere at mannen, som var i 40-årene, døde av skadene.

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent, men politiet har avhørt vitner og sikret spor på stedet. Lastebilsjåføren ble også tatt med til legevakten for sjekk og avhør.

Ulykken førte til lange køer på E6 i begge retninger, og veien var stengt i flere timer. Trafikken ble omdirigert via fylkesvei 707.

Ulykke i Lillestrøm

Den andre ulykken skjedde på E6 ved Lillestrøm rundt klokken 20.00 fredag. En motorsykkel og en lastebil krasjet i sørgående retning, og motorsykkelen ble liggende i veibanen.

Nødetatene rykket ut til stedet, og motorsykkelføreren ble fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader. Politiet opplyste at mannen, som var i 30-årene, hadde bruddskader, men at tilstanden var stabil.

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent, men politiet har avhørt vitner og sikret spor på stedet. Lastebilsjåføren ble også tatt med til legevakten for sjekk og avhør.

Ulykken førte til redusert framkommelighet på E6 i sørgående retning, og ett felt var stengt en stund. Trafikken ble dirigert forbi ulykkesstedet.


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *