Toppserien: Storoppgjør og toppkamp i midtuka

Kristian Moe / Toppserien Publisert: 15. mai 2024 Det nærmer seg 17. mai, men for lagene i Toppserien skal det spilles en ny serierunde før man får ta på seg bunad og feire nasjonaldagen.  Slik ser midtukerunden ut: Brann - Røa, onsdag 18:00 Lyn - Arna-Bjørnar, onsdag 18:00 Åsane - Kolbotn, onsdag 18:00 LSK Kvinner


Toppserien: Storoppgjør og toppkamp i midtuka
Forfatterbilde Norsk TippingKristianMoe / ToppserienPublisert:15. mai 2024

Det nærmer seg 17. mai, men for lagene i Toppserien skal det spilles en ny serierunde før man får ta på seg bunad og feire nasjonaldagen. 

Slik ser midtukerunden ut:

Brann – Røa, onsdag 18:00

Lyn – Arna-Bjørnar, onsdag 18:00

Åsane – Kolbotn, onsdag 18:00

LSK Kvinner – Stabæk, onsdag 18:00

Vålerenga – Rosenborg, onsdag 19:05

Toppserien på Oddsen

Duell i toppen

Oppladningen til Norges nasjonaldag kunne ikke blitt bedre. 

Ikke bare får vi en full runde med Toppserien, men vi får også servert en skikkelig storkamp når serieleder Vålerenga får besøk av serietoer Rosenborg. 

I forkant av oppgjøret har medieteamet på Intility vært på jobb og fyrt opp litt stemningen med humoristiske videosnutter på X (tidligere Twitter). 

De har nemlig døpt kampen til Robin Shroots ilddåp som Rosenborg-trener. Og kanskje blir dette britens aller største test som hovedtrener – hvert fall så langt. 

Hittil i sesongen har Steinar Leins arvtaker gjort sakene sine bra og ledet den regjerende cupmesteren til 18 av 21 mulige poeng. Det eneste feilskjæret kom mot Brann i Bergen, hvor bergenserne snudde 0-1 til 2-1. 

Det tapet gjorde at Vålerenga fikk stukket litt ifra i toppen av tabellen. Den regjerende seriemesteren har vært upåklagelig gode og står med full pott etter sju runder. 

Hovedstadslaget er nok svært giret på å forlenge seiersrekken til åtte kamper og dermed øke luken i toppen til seks poeng. 

Vålerenga – Rosenborg på Oddsen

Viktig kamp i bunnen

I motsatt ende av tabellen skal det også spilles viktige kamper denne runden. 

Én av disse finner sted i Bergen, der Kolbotn gjester Åsane. 

Bergenserne har fått en trå start på sesongen og venter fortsatt på sin første seier under Øyvind Tjelde Haga. Den tidligere TIL 2020-treneren har bare sanket to poeng på de første sju kampene, og ligger nest sist på tabellen – bare foran tabelljumbo Arna-Bjørnar. 

Muligheten for en trepoenger er uten tvil til stede på hjemmebane mot Kolbotn. 

Men det nyopprykkede laget har vist bedre takter de siste ukene. Tabelljumbo Arna-Bjørnar ble banket 4-1, før det nesten ble poeng mot LSK Kvinner på bortebane for to uker siden. Sist ble det også hjemmepoeng mot Lyn. 

Dermed befinner Kolbotn seg på plassen foran Åsane med to poeng mer, så det er et viktig oppgjør som skal spilles på Åsane Arena onsdag kveld.

De resterende kampene ser slik ut:

Brann – Røa

Lyn – Arna-Bjørnar

LSK Kvinner – Stabæk

Etter tapet i åpningsrunden har Brann virkelig fått sving på sakene. Bergenserne står med fem strake seiere, deriblant mot serietoer Rosenborg. Denne runden er de tilbake på Brann stadion og møter Røa, som har mistet litt stimen og står med tre tap på de siste fire. 

Det er to lag i motgang som møtes på Kringsjå denne runden. Lyn tok sesongens første seier for noen uker siden, men har gått på noen kjempesmeller siden. Spesielt 1-7-tapet for Stabæk var oppsiktsvekkende svakt. Nå får de muligheten til å doble antall seiere hjemme mot tabelljumbo Arna-Bjørnar, som kommer fra et flaut 0-10-tap mot Brann. 

I LSK-hallen er det duket for en høyinteressant duell mellom tabellnaboene LSK Kvinner og Stabæk. «Fugla» har vunnet alt på hjemmebane denne sesongen, men kommer fra et sviende derbytap mot Vålerenga. Ønsket om å slå tilbake er definitivt stort, men det blir ikke enkelt mot et Stabæk-lag som har to seiere på rad. 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *