Utlevert til Norge

Etterlyst nordmann pågrepet i Spania: Utlevert til Norge Mannen, som ble pågrepet i Alicante i Spania, skal være en norsk statsborger i 30-åra. Han ble utlevert til Norge 7. mai. - PÅGREPET HER: Ifølge spanske medier skal den etterlyste nordmannen ha blitt oppdaget her, på immigrasjonskontoret i Orihuela. Foto: Google Maps Vis mer Marlene Lundberg


Utlevert til Norge
Etterlyst nordmann pågrepet i Spania:

Utlevert til Norge

Mannen, som ble pågrepet i Alicante i Spania, skal være en norsk statsborger i 30-åra. Han ble utlevert til Norge 7. mai.

– PÅGREPET HER: Ifølge spanske medier skal den etterlyste nordmannen ha blitt oppdaget her, på immigrasjonskontoret i Orihuela. Foto: Google Maps
Vis mer


Publisert


Sist oppdatert


Spansk politi skal ha pågrepet det som beskrives som en «farlig norsk rømling» i Alicante i Spania. Mannen skal være i 30-åra og med norsk statsborgerskap.

Han skal være etterlyst og pågrepet for fysisk og psykisk vold, hærverk og brudd på besøksforbud i perioden 2017 til 2023, ifølge den spanske avisa Todo Alicante.

Mannen ble etterlyst av norske myndigheter i april, ifølge nyhetsbyrået EFE. Han ble utlevert til Norge 7. mai, bekrefter Kripos til Dagbladet.

– Vi kan bekrefte at en norsk statsborger ble pågrepet i Orihuela Costa 25. april og at vedkommende ble utlevert til Norge, sier kommunikasjonsdirektør Åste Dahle Sundet i Kripos til Dagbladet.

Han ble ifølge spanske medier pågrepet da han dukket opp på utlendingskontoret i byen Orihuela i Alicante for å be om noen dokumenter.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra det norske Utenriksdepartementet (UD), foreløpig uten hell.

Har du tips, video eller bilder? Ta kontakt med Dagbladet på 24 00 00 00 eller 2400@db.no


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *