Vant 1 mill. i Eurojackpot, men vet han det selv?

Pie-Christine Skagsoset Norseng Publisert: 14. mai 2024 Førstepremiepotten ble stående urørt etter tirsdagens trekning. Det betyr at potten gjør et solid byks til fredagens trekning i Eurojackpot. Den anslås da å være på ca. 735 millioner kroner på selveste nasjonaldagen. Helt fritt for milliongevinster ble det riktignok ikke. Det var nemlig en tysker, en danske


Vant 1 mill. i Eurojackpot, men vet han det selv?
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:14. mai 2024

Førstepremiepotten ble stående urørt etter tirsdagens trekning. Det betyr at potten gjør et solid byks til fredagens trekning i Eurojackpot. Den anslås da å være på ca. 735 millioner kroner på selveste nasjonaldagen.

Helt fritt for milliongevinster ble det riktignok ikke. Det var nemlig en tysker, en danske og en spiller fra Tsjekkia som delte andrepremiepotten og sikret seg 5,9 millioner kroner hver. 15 spillere fikk også 5 rette og vant dermed 670 320 kroner hver. Tre av disse var nordmenn.

Her til lands ble også en mann fra Skien i Telemark 1 million kroner rikere.

Eurojackpot

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00

Lever spill

Ubesvarte anrop

En mann fra Skien ble den heldige vinneren av 1 million kroner. Vi har ikke lyktes i å komme i kontakt med mannen. Dersom du er en mann fra Skien og har spilt Eurojackpot – ja, da kan det vente gode nyheter.

Vi vil gjøre nye forsøk i å komme i kontakt med mannen torsdag.

Eurojackpot

14. mai 2024

Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nasjonaldagens potter

Hurra! Vi trenger ikke vente lenge til neste Eurojackpot-trekning. På selveste nasjonaldagen er det duket for ukens andre trekning. Førstepremiepotten er da på ca. 735 millioner kroner. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 50 millioner.

Så hold på kysa – det kan brått bli mange grunner til å feire ekstra 17. mai!

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her


0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *